Bu Nasıl Virüs Anlamadım Ki!!!
-
dün bilgisayara flash bellek taktıktan sonra oldu herşey bilgisayar kendini resetlemeye başladı işin ilginç tarafı orjinal xp pro iken birden yazılım sahteciliği
çıktı hala virüsü silemedim veya trojen tam bilmiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirm tahribatta ki anti trojen programları denedim ancak fayda etmedi varsa elinizde güzel rogram bildirirseniz sevinirim veya önerileriniz...
-
-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt
Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software
\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın,
açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.
4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti
temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
"Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar
"Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın,
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
-
crazy kardeşim dediğini yapıyorum da diyoki : kayıt defteri düzenleme yöneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıştır
-
ilk önce linkten bat dosyasını indirip masa üstüne çıkartıp çalıştırman gerkiyor (kayıt defterini ve görev yöneticisini açacak)
açmaz ise xp professionel kullanıyorsan gpedit.msc den açabilrsin
http://uchiro.net/wp-content/uploads/2008/06/kaizer-killerv18.zip
ikinci adım: office belgelerinin yedeğini aldıktan sonra
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html
bağlantı hızına göre sürer.
-
kardeşim bit defender güzel oldu ayvallah saol öneriler için