Bu Ne Anlamadım Ya Müridler !
-
Kısa Bi Aradan Sonra Tekrar S.a İlk Önce Geçenki " KIZ " Meselesinden dolayı bana yardımcı olanlara tek tek teşekkürlerimi sunuyorum... simdiki sorunum Şu ! Ben Internet Explorer'i açtığımda sayfayı boş olarak kullanıyorum. fakat bundan 1-2 ay once baska bi siteye giriodu açtığımda ve deiştirilemiodu HomgePage Kullandım ve Sorunu Hallettim. Simdi ise bu son 3 gündür aynen ben açtığımda sayfayı bu siteye girio http://scanner.spyshredderscanner.com/1/scan.php?id=2319 buraya ! fakat değiştimeye kalkıorum acaba anasayfam bumu oldu die bakıorum boş kullan' da ana sayfam yani açılış sayfam boş olarak ayarlamıstım halaa öyle duruyo ! ve böyle bi panel gelio önüme " ewet " - " hayır " şıklı bi soru gelio önüme ... Soru ise şu :
NOTİCE : ıf your computer has been running slower than normal , it may be infected with Viruses , Andware or Spyware.
Spy - Shedder will perform a quick and completely FREE scan of your system for malicious programs.
Download Spy-shredder for FREE now!
ewet hayir li bi panel cikio arkdslar bende ewt dedigimde bisiler indiri fakat NOD32 Aninda Tehtit Uyarisi Veriyor isin icinden bi turlu cikamadim ya bi yardim edebilcek olan varmi ? :( -
makinaya adware yada spyware bulasmıs sen bi tarat onu ad-aware ile
-
spyware doctor programını kurup tarama yaparsan sorunun çözülür dostum..
-
hojam spyware yi indirmek için nod32'yi kaldırmam laızm mı ? :S ya ben anlamadım simdi öyle bi proğram istiorumki sitenin içeriğinde Trojan bile yazsa hemen uyarı werip siteyi kapatacak ve hiçbir trojan'a yakalanmıcak böyle bi proğram bilen warmı ?
-
Tahribat Forum

Bilim Teknik Teknoloji

Bu Ne Anlamadım Ya Müridler !enteresan!
-
enteresan olan ne ? :) hojam konuyu yanlıs yeremi açmısım :( walla öleise çok pardon
-
hocam nod32 yi falan silme.dediğim programı indir yükle ve tarama yap.şu anda evde deilim evde olsam upload ederdim..
-
ıf your computer has been running slower than normal , it may be infected with Viruses , Andware or Spyware.
Spy - Shedder will perform a quick and completely FREE scan of your system for malicious programs.
Download Spy-shredder for FREE now!burda bilgisayarın eger normalden yavas calısıosa bir virus yada spyware bulasmıs dio ve sana SATMAYA calıstıı anti-vir programının sitesini verio benimde basıma gelmişti Spybot - Search & Destroy adlı bi prgramla sildim kurtuldum Allah a sukur reklam spamlari bunlar takma kafana kucuk programlarla halledebilrsn