Bu Ne Biçim Bir Virüs
-
sa müritler şimdi yandaki pc e bir virüs bulaşmış fotografları açamıyorum regedit açılmıyor görev yöneticisi devre dışı bırakılmıs hem c hem d format atamama ragmen yinede çözemedim gitti şu sorunu yardımlarınızı bekliyorum
-
hijackthis logu verebilirmisin ?
-
formatı nasıl attığınada bağlı
combofix çaktınmı
-
hocam sadece görev yöneticisini veya sistemi geri yüklemeyi devre dışı bırakdıgı zaman sadece zararı o sanma şimdi keyloggerlardan tut rat lırn serverına kadar herşeye eklenebiliyr o özellik kredi kartı şifresi felan girme önemli şifreleri girme
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
combofix çaktınmı
-----------------------------yok sadece c ve d format attım sadece f-disk deneyecem birazdan
-
Notorious bunu yazdı:
----------------------------- -
cypriot bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
combofix çaktınmı
-----------------------------yok sadece c ve d format attım sadece f-disk deneyecem birazdan
-----------------------------hoca bide formatlarken bi uzun süren format biçimi var bide kısa süren var uzun sürenle 2 hdd i biçimle güzelcene windwosuda kur kalmaz bişey
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------msvbvm60.dll bulunamadıgından bu uygulama başlatılamadı die hata veriyo açmıyo
-
malwarebytes kurup tam tarama yaptırırmısın.
http://www.malwarebytes.org/mbam-download.php
-
combofix le tarat.sonra malwarebytes le derin tarama yaptır.
-
cypriot bunu yazdı:
sa müritler şimdi yandaki pc e bir virüs bulaşmış fotografları açamıyorum regedit açılmıyor görev yöneticisi devre dışı bırakılmıs hem c hem d format atamama ragmen yinede çözemedim gitti şu sorunu yardımlarınızı bekliyorum
-----------------------------hacı bırakın şu windowsu linuxa geçin, linuxta virüs felan yok. tertemiz kullanın bilgisayarları.