Bu Ne Şimdi
-
http://www.ihd.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=121:ordu--merkezde-kence-ve-kmuamele-yapildi-dlarina-k-rapor&catid=34:el-raporlar&Itemid=90
ben bu adamin insanligina da muslumanligina da tukureyim. Sozde islama cagirmis milleti, islamdan sogutacak. Belki icerik ihtiyaci. Olan biseydi, tabi gormeden bilemem, bu serefsiz yuzunden goremedim. Cakma iskorpitx. Sinirimi bozdu, kusura bakmayin basinizi sisirdiysem. -
Onu geçte hatun iyiymiş la.
/ Lamer işte amk. joomla açığından index basan modellerden hazır exploitci
-
hazır Joomlada konu açılmışken
Joomla 1.5 için en güncel açık hangisi?
-
bu ihd pekde iyi bi dernek değil bana sorarsanız ahmet türk e yapılan saldırıyı kınayan eski başkanlarından biri pkknın meclisdeki köpeklerinden biri vs.. vs...
şimdi burası hacklendi diye neden kızıyosunuz ki?
-
bu nasil hacktir :))
Ad My:
:::|nfs@hotmail.my|::
:::|nfs@windowslive.com|::hack yapan götünü saklar bunlar ekleyin diyor :D
-
VideoJockey bunu yazdı
Onu geçte hatun iyiymiş la.
/ Lamer işte amk. joomla açığından index basan modellerden hazır exploitci
ne sikim iştir amk sagda islami site reklamı yapmış solda da islama uymayan bir foto koymuş. :D
-
xxjokerxx bunu yazdı
bu ihd pekde iyi bi dernek değil bana sorarsanız ahmet türk e yapılan saldırıyı kınayan eski başkanlarından biri pkknın meclisdeki köpeklerinden biri vs.. vs...
şimdi burası hacklendi diye neden kızıyosunuz ki?
Google da yaptigim bir aramadan sonra cikti karsima, nedir ne degildin bilmiyorum dernek umrumda da degildi o an, sadece sinir olmustum.. -
Arap hacker Hacklamış. Diyorki yani Kız Gibisin Dırdır Etme Kapa Çeneni Diyor. :) Öyle umarım.
ShockMan tarafından 11/Ağu/12 11:46 tarihinde düzenlenmiştir