folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Ne Ya, Sen Kimsin Demek İstiyorum Ama Diyemiyorum, Bağımlı Olmuşuz

Bu Ne Ya, Sen Kimsin Demek İstiyorum Ama Diyemiyorum, Bağımlı Olmuşuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Nasıl muhtaç kalmışız da bize gözdağı verebilecek hale gelmişler, adamlar yeni kuruldular ama böyl teknolojik üstünlük sağladılar, bizler uyuyor muyuz? tarihimiz bu kadar eski olmasına rağmen hala gözle görülür teknolojik bir gelişmeye rastlayamadık, hadi gençler sizler bizler çalışalım da ülkeyi bu durumdan kurtaralım, siyasi, ideolojik tartışmalar, çalışmalar yerine, teknolojik çalışmalarda bulunup birleşelim.

İsrail'den Türkiye'ye gözdağı

http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/0/0/0/0/0/1/1/1/1/0/1/0/1/0/1/file/67498.jpg

Türkiye'nin Suriye ile ortak askeri tatbikatından rahatsızlık duyan İsrail gözdağı verdiyor.

İsrail'in, PKK ile mücadelede önemli bir avantaj sağlayan Heron'ların Türkiye'ye satışını durduracağı duyuruldu. Amaç, "askeri teknolojik sırlarının düşman ülke Suriye’ye Türkiye üzerinden sızması"nı önlemek olarak açıklandı.

Mossad sitesi Debka'ya konuşan yetkiliye göre, İsrail, Türkiye ile yapılan insansız uçak Heronlar'la ilgili anlaşmayı donduracak, daha sonra da 2009'da başlaması planlanan ortak tank üretimi projesini askıya alacak. İsrail ile Türkiye arasındaki savunma işbirliğinin 2009'da, 2.6 milyar dolar, Suriye ile 2.8 milyar dolar olduğuna dikkat çeken Debka "Ankara, bölgede dengeleri bozuyor" yorumunu yaptı.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sırf israil değil bir çok ülke Tr den tırsmaya başladı farkındamısınız

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Yazık bize ya, yemin ediyorum yazık! Ulan adamlar 8 milyon civarı ama helal olsun her boktan anlıyorlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

tırsmakmı bırak abi yaa adamlar bizimle oyuncak gibi oynuyo harbiden.. :@
    İşlerine gelmedikmi hemen bazı oyunlar oynuyolar.. Türkiyenin yararına olan hiçbirşeyi istemiyolar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    Yazık bize ya, yemin ediyorum yazık! Ulan adamlar 8 milyon civarı ama helal olsun her boktan anlıyorlar.

ee yıllarca soykırım tazminat parası alıyorlar halende almaya devam ediyorlar... ortadoğuya ilk geldiklerinde donları yoktu denecek kadar fakirdiler...sonra tazminatla heryerden zengin oldular...ben israil olsam hiç vermezdim.. başlıktaki 2 kelime kendimizi anlatıyor... yaptığımız hiçbir bk yok sadece gün geçtikçe daha çok bağımlı oluyoruz..

siz değilmisiniz tübitaka dincileri sokmaya çalışan a.q devrinde ilk defa tübitakın adı kirlendi.. herşeyi yabancılardan alıyoruz...ilk defa 2005 yılında nato f 16 uçaklarıyla ilgili 4 mühendis bir çığır açtı düşman uçağını tanımada çeşitli buluşlar yaptılar onlarıda israilli ajanlar öldürdü... eee ilk defa nükleer buluşla ilgili bir gelişme vardı ıspartada bilimadamlarımız ajanlar tarafından uçağı düşürüldü öldürüldüler hepside aynı uçaktaydı !!!

bişey diyeyim hiç bir teknoloji yapamazsınız tübitak ve aselsan dışında. yapmanız için maddiyat olarak aydın doğan kadar paranız olacak ancak o zaman gelişiriz desteklenirse...ben mekatronik bölümünü bitiriyorum bu sene...gördüğüm eğitim türkiyede 1 numaralı myö dür. fakat sana şunu belirteyim Türkiyede kimse istediği mesleği yapmıyor...ben borçlarım yüzünden okulumu uzattım ve bitireceğim inş bu sene...bitirdiğimde ne olacağım _?? bana devlet sahip çıkacak mı ? hayır...benim aldığım eğitim ne işe yarıyor o zaman hiç. sadece belge niteliği taşıyor...kağıt üzerinde işler. Ayrıca sana şunu da söyleyim hep düşündüğüm bir hayalim vardı..okul bitsin askerliği yapayım biraz para biriktireyim mesleği az daha geliştireyim. sonra bi fabrikaya girer çalışırım biriktirdiğim kadarıyla kenara 3-5 koyarım sonra İsrail e gitmek orda teknolojik alanda mesleğimi geliştirebileceğim otomasyon şirketlerinde çalışmaktır...bu bir hayal.. Adamlar kendilerini her yönden ulusalcı görüyorlar ve din miş siyasetmiş pekte umurlarında değil...gündemde teknolojik ne varsa bilgidir diyip öğreniyorlar.. teknoloji varsa gücün var...aralıkta filistinlileri katlettiler. noldu ? hiçbir ülke bişey yapamadı. araplar bile pısırık kaldılar...bizse  Van münit salaklığıyla beynimizde bir van münit kaldı.. bide heryerden para toplandı yardım için fakat politik olarak değişen birşey yok.. yarın israil isterse yine filistinlileri öldürür.  BM bile ağzını kapadı...o yüzden bizde millet olarak ulusalcı düşünmeyi başarırsak herşeyi bu vatan için yapmaya çalışırsak olabilir.. ha birde emek en yüce değerdir diye bir söz vardır..israilliler bu sözü çok severler :) bizde nasıl..ne emeği bre karnını doyur emek hak istersen işten atılırsın :))

ne yapmışız bir bak daha uyduya bir füze atamamışız...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:

adamların resmi nufusu 8 milyon ama gerçeğini bi Allah bilir bi de kendi başlarında ki bi kaç haham. Bi örnek

bizim milliyetçi muhafazakar dönmemiz Cemil İpekçi bile sabateyist. Varın gerisini siz düşünün ne kadarlar. Artı

zaten dünyayı adamlar yönetiyor. Amerikayı kuran yahudiler 1. dünya  savaşınıda çıkaran onlar yani. Dünyada

İsraile kafa tutacak--tek olarak-- tek bi devlet yoktur

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ya bu işlerin dincilerle alakası yokkkkk

laikler de bi b.k yapmıyorlar, dinciler de bi b.k yapmıyorlar

yeter artık laik, dinci diye ayırmayın insanları zaten bu zihniyet bizi ilerletmedi. yabancıların istedikleri de bu

laik olsun, dinci olsun ama önce nitelikli insan olsun, birşey üretsin ülkesi için.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
     kardeşim devlet bana neden sahip çıkmıyor ?  Neden benim okuluma malzeme almıyor. neden eğitimsel araçlar için kaynak vermiyor ? zeitgeist belgeselinin 11 eylülü anlatanını izlersen orda vietnamdan sonraki yerde diyorki: Devlet size istediği kadar değer verir gibisinden söz ediyordu..aynen öyle eğer devlet benim gelişmemi istemiyorsa ne yapabilirsin ?ben maddi olarak zaten kendime zor yetiyorsam !

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Doğrudur, ne laikler ne dinciler hiç birisi bu ülkeyi hakettiği konuma getiremedi, onun için boşu boşuna kimseyi suçlamayın. O öldürülen aselsan mühendislerini mitin koruması gerekirdi ama sıradan bir vatandaşmış gibi kimse ilgilenmedi.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

sen konuyu anlayamamışın burada kimsenin Türkiye den tırsmadığından herkesin tehtid edebildiğinden bahsediyor. hatta çıkıp barzani köpeği "Türkiye ile ilişkilerimizi gözden geçirecez" diyebiliyor.Biti kanlandı tabi bu itin israil sayesinde , gözden geçirecekmiş ... bak sen ??? 

@stillalive 

haklısın birader başta devlet yokki, hükümete atanan işbirlikçi çete Türk devletini ve organlarını birbir ABD lehine tasviye etti şimdi bize mozambik kabileleri bile diklenebilir  , ordu desen kendi haline terk edilmiş susturulmuş tasviyenin eşiğinde, teröriste kurşun sıksa suç oluyor .

Türk millet halaa abuk subuk şeylerin tartışmasını aşamamışız kendi aramızda, Lozan da kazandığımız hakları bir bir elimizden alırlarken biz gerzek gibi türban tartışıyoruz, Atatürk ü tartışıyoruz, Osmanlıyı tartışıyoruz . Bu hale nasıl geldik demektense  yada bu gidişatı nasıl durduracaz , nasıl bağımsılığımızı kazanacaz diye düşünmektense kafayı birbirimize takıyoruz. Sonra millet gidip israilin finanse ettiği siyasi partileri iktidar yapıyor - alternatifler yok edilerek yapmak durumunda bırakılıyor. Başbakanın israilin tüm rezaletlerine küstahlığına tehtidine gösterebildiği tek tavır "one minüt" oluyor sonra ... ona bile ne kadar açız ki her kesim ayakta alkışlıyor bu garabeti.

Türk silahı geliştirmeye çalışan mühendislerimiz , bilim adamlarımız bir bir katledilir ve bunun sorumluları aranmazken. ABD nin kukla hükümeti gidip teröre karşı savaş vermiş askerleri içeri alıyor ki Türkler iyicene silahsız kalsın, kendini bile savunamasın. Türk milletini eğitmeye aydınlatmaya çalışanlar içeri giriyor kaynakları kesiliyor ki eğitilemesinler düşünemesinler.  

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1401 Toplam Mesaj: 10