Bu Nedir?
-

hocalar bunun kesin bi çözümü var mıdır?
birine bişey satıyorum, 17 yaşındayım; o yüzden banka hesabı açamadığımdan dolayı paypal ile ödeme almak istiyorum. ödeme yapacak eleman da bu hatayı alıyomuş. -
MMB bunu yazdı:
-----------------------------

birine bişey satıyorum, 17 yaşındayım; o yüzden banka hesabı açamadığımdan dolayı paypal ile ödeme almak istiyorum. ödeme yapacak eleman da bu hatayı alıyomuş.
-----------------------------Banka hesabı açabilirsin kim dedi sana hesap açamazsın die
-
18 yaşını doldurmam gerekiyomuş ya :|
hem de uzun iş. bi kaç belge felan sıkar beni :/
şunun bi çaresi yok mudur? -
The_FCN bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:

birine bişey satıyorum, 17 yaşındayım; o yüzden banka hesabı açamadığımdan dolayı paypal ile ödeme almak istiyorum. ödeme yapacak eleman da bu hatayı alıyomuş.
-----------------------------Banka hesabı açabilirsin kim dedi sana hesap açamazsın die
Banka Hesabı olarak İş bank İlk imza önerilir ama eft yapamıyorsun :D
edit: 18 yaş altındakilere veriliyor bende var şahsen -
MMB bunu yazdı:
18 yaşını doldurmam gerekiyomuş ya :|
hem de uzun iş. bi kaç belge felan sıkar beni :/
şunun bi çaresi yok mudur?
-----------------------------Vakıflarbankası na git bitane Junior Kart hesabı açtır. ben 13 yaşındayken almıştım bştane hava atmak için.
-
hocalar ben o işlerden anlamam :/ .. paypaldan bile anlamıyorum diye soruyorum ya :\
aslında olay şu; elimde 25 tane kis2010 serial var adamın birine bunları satcam ucuz bi miktara. paypalı da becerememiş adam. aldığım parayla da dealextreme'den bi iki zamazingo alcam, hepsi bu :\ -
MMB bunu yazdı:
hocalar ben o işlerden anlamam :/ .. paypaldan bile anlamıyorum diye soruyorum ya :\
aslında olay şu; elimde 25 tane kis2010 serial var adamın birine bunları satcam ucuz bi miktara. paypalı da becerememiş adam. aldığım parayla da dealextreme'den bi iki zamazingo alcam, hepsi bu :\
ozaman banka hesabı açman gerekmiyor paypal hesabını bişeye yükseltiodunda hatırlayamadım şimdi zamanında birşey satmıştım sonra sro da premium almıştım onunlada :D -
yoyo bunu yazdı:
ozaman banka hesabı açman gerekmiyor paypal hesabını bişeye yükseltiodunda hatırlayamadım şimdi zamanında birşey satmıştım sonra sro da premium almıştım onunlada :D
bilen var mı çok acil :\
adam bekliyo :/