folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Bu Niye Çalışmıyor(Python)

Bu Niye Çalışmıyor(Python)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek

Yazılan üstü ve tabanı işleme sokarak üslü sayı seklinde işlem yapması gerekiyor ama mubareği calıştırınca bilgisayar kitleniyor ressmen :D

#-*- coding: utf8 -*-

from Tkinter import *

ana=Tk()

T=("Sayinin Tabani","Sayinin Ustu")

def islem():
        T[0]**T[1]

c=0

for i in T:
        Label(text=i).grid(row=c, column=0)
        Entry().grid(row=c, column=1)
        c=c+1

b=Button(text="islem")
    b.config(command=islem)
    b.pack(side="right")

ana.mainloop()   

Yardım ederseniz çok makbule gececek..

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    ayrıca belirteyim bu eşşek oğlu kurekere bilgisayarı kitliyor(gerci benimki winampı açarkende kasılıyor ama:)

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

len bak şööle yap

int(T[0])**int(T[1])

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------

len bak şööle yap

int(T[0])**int(T[1])

-----------------------------

Sağol "len"

Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 4