folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bu Oyun Nasıl Kurulur ?

Bu Oyun Nasıl Kurulur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Oyunu netten indirdim 8 part halinde. Winrarla partları çıkarttım, çıkan dosyanın içinde .001   .002 diye yine partlar halinde winrarın tanımadığı uzantılar vardı. Onları da HJ split ile birleştirdim. Fakat son dosya ne imaj dosyası ne de başka birşey uzantısı falan da yok. Ne yapabiliriz bu aşamada ? Oyunun crakini yapan arkadaş da sadece şunları yazmış ;

1. Extract RARs  
       2. Mount or Burn image  
       3. Install  
       4. Play  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

doyaları rardan çıkar diyor orada bir iso dosyası olur büyük ihtimal onu cd ye yaz kur ve oyna

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Yaa rarla çıkmıyo :( Arşivle şıkıştır yazıyo sağ tıklayınca. HJ split ile birleştirdiğim dosyadan da çıkan imaj dosyası değil uzantısız bi dosya daemon tool imaj olarak görmüyo anlamadım gitti

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam winrar var mı sende ? dosyayı çıkardın deamon tool uzantılı ise deamon tool ile çıkarman lazım..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek

Winrar var ama sağ tıklayınca dosyaya çıkar v.s  gibi seçenekler yok sadece arşivleme seçenekleri var. Biraz araştırdım HJ Split ile çıkaracaksınız diyorlardı onla çıkarınca da anlamsız bir dosya çıktı. Şimdi birlikte açtan winrar ile açıyorumbi şeyler yapıyo bakalım ne olacak. İlginç olan winrar neden otomatik görmedi ? :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

dreamth bunu yazdı:
    -----------------------------

Winrar var ama sağ tıklayınca dosyaya çıkar v.s  gibi seçenekler yok sadece arşivleme seçenekleri var. Biraz araştırdım HJ Split ile çıkaracaksınız diyorlardı onla çıkarınca da anlamsız bir dosya çıktı. Şimdi birlikte açtan winrar ile açıyorumbi şeyler yapıyo bakalım ne olacak. İlginç olan winrar neden otomatik görmedi ? :S

-----------------------------

Uzantısı yoksa winrar görmez tabi...

Önce bulunduğun klasörde araçlar klasör seçeneklerine gir, görünümden bilinen dosyalar için uzantıları gizle nin yanından ticki kaldır, sonra da çıkan dosyanın sonuna .iso ekle daemon tools ile açmayı dene, büyük ihtimal açılır, açılmazsa uzantıyı nrg yapıp bi daha dene... :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

canım benim o 7-zip uzantısı olmasın. önce rar yaparlar sonra 7-zip. hj split felan boşver. 7 zip kur yine sağ tıkla çıkar de. iç içe 2 kere sıkıştırmışlardır.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 1336 Toplam Mesaj: 7