Bu Paraya Bu Telefon Nasıl ?
-
şimdi müridler lg optimus black alacam 2. el 15 ay garantisi devam ediyor fiyat olarak 525 liraya anlaştık sadece kulaklığı yok o da pek sorun değil
aklıma takılan değer mi bu paraya bu telefon şahsi olarak çok baktım bu telefona videolarına filan epey beni cezbetti çok sevdim
ekran büyük hızlı kamera iyi hız iyi yeter benim için ki fazla param yok bunun üzerine çıkmaya sizin yorumlarınızı merak ediyorum
duruma göre yarın alacam telefonu
not : başka telefon tabiki önerebilirsiniz ama max benden çıkacak par 550 lira yani param yok ona göre yorum yaparsanız sevinirim
-
valla bence fiyat iyi hocam hem 15 ayda garantisi varmış
bence hiç düşünmeden al derim
-
kaçırma derim.
-
bu kadar iyi teklifse yarın alışverişi tamamlıyım
-
15 gün kadar falan önce kuzenşm BİMden aldı 635e sıfır.
-
güzel fiyat telefonun ekranı biçok androidli samsungtan daha canlı duruyo hatta telefonda flash desteği varsa kaçırma bile..:))
-
manyax_gokhan bunu yazdı:
-----------------------------güzel fiyat telefonun ekranı biçok androidli samsungtan daha canlı duruyo hatta telefonda flash desteği varsa kaçırma bile..:))
-----------------------------var var baktım :F
iyi madem alalım gitsin 4inc biraz korkutuyor ama elleriminde maşallahı var tam bana göre laptopsuz ıssız üni günlerinde
yol arkadaşı olur bana
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------manyax_gokhan bunu yazdı:
-----------------------------güzel fiyat telefonun ekranı biçok androidli samsungtan daha canlı duruyo hatta telefonda flash desteği varsa kaçırma bile..:))
-----------------------------var var baktım :F
iyi madem alalım gitsin 4inc biraz korkutuyor ama elleriminde maşallahı var tam bana göre laptopsuz ıssız üni günlerinde
yol arkadaşı olur bana
-----------------------------alma hocam, Sony Ericsson P1i forever (Y) :d :p fadgsddf
-
hocam bence o fiyata o telefon cok iyi
telefon önermemi istiyosan blackberry düşündümü hiç ?