Bu Pazar Akdeniz Derbisinde Olacaklar!!!! ADS-M.İ.Y
-
beyler bu hafta kacırılmıyacak tatta güzel bir maç var ADANADEMİRSPOR-MERSİN İDMAN YURDU nerde olursanız olun kimi tutarsanız tutun ama egerki futbol ile iglili iseniz bu macı kacırmayın hayatımın en güzel ve en dolu anları bu macta geciyor..kavga gürültü sahaya alınmayanlar holiganlıklar..
oooo şimşek
haydi bastır şimşek
ölümüne şimşek
şimşek gol gol gol!!!!!
-
ipini koparan kendini tahribatta buluyor yha :D:D
-
hoca naptın sen yav :S
-
sarı mavi yeşil meşil
FARKETMEZ
yürüyoruz aynı yolda
BİZZZZZZ
futbol şiddettir futbol holiganlıktır
FUTBOL ADAM BICAKLAMAKTIR
LAY LAY LAT
DEPLASMAN SARKIZIM BİZİM BU:))))))))
-
geberin de kurtulalım
-
Ben grupta olurum zaten , gozluklu sakal biyikli birisini gorursen benimdir yanima gel ,Adem abinin arkada olurum :) Yuklennn bu pazar cok manyak olacak , belki bilmeyenler vardir en buyuk futbol otoriteleri bile Simsek Grubuna gipta ile bakarlar adamlar kose yazilarinda hep yaziyor ,superlik takimlarinin boyle taraftari yok diye ...Demirsporlu olmak seref onur gururdur....
-
bende geliom :) compu abı ben bi gökseli biliom :) kel olan warya o:)
-
Bu haftasonu konya deplasmanındaydık yaklaşık 30 kişi.Elimizden geldiğince destekledik.Bu arada konyalılarla şimşekler kardeş fakat konyanın stadındaki adana demirspor yazısnın baş harfini silmişler kopmuştum o anda.Aramızda tribündergi ye takılan var mı?yada böyle harbi şehrinin takımını tutan?varsa maximus_denizli@hotmail.com dan konuşabiliriz
-
compu seninle görüşelim bende büfeden arkadaslar ile gelecem biz stada önceden giriyoruz grubun içindemi olacaksın bana pm at..