folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Pc Nasıl Adam Olur?

Bu Pc Nasıl Adam Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

sa dostlar ; elimde p4 2,8 ghz  işlemcili, 512 lik ramli,128 mb vga'sı olan bi pc var en önemli sorun ekran kartım COD4 acmadı en cok ona bozuldum,bana bu donanımı nasıl geliştirrim bilgisi verebilitesi olan arkların yorumları lazım :)

fazla masraf yapmadan örenebilceginiz özellikle ekran kartı bi taslak koyarmısnız ? 

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bi kere 2.8 diyosun 512 ram diyosun hatan orda başlıyo :)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi kere 2.8 diyosun 512 ram diyosun hatan orda başlıyo :)

nasıl adam olur vatana millete hayrı dokunur  yanına 1gb ram taksam  kaldırırmı bilmiyorum

bide benm ekran kartı ddr2 gddr2 alsam fark edermi sorun olrmu 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

.

git asus p35 anakart

dual core 2 ghz cpu

1 gb ram

geforce 8500 ve üstü model bir ekran kartı al.

elinde olan ram,hdd gibi parçalarıda kullan

sonra ram,ekran kartı,işlemci ne bulduysan bas overclocku

400-500e güzel bir makine yapmış olursun.ama cpu core2duo serisi alırsan çok skici olur.haa bide ekran kartı üst seviye düşünürsen power ve fan maliyetide olur

şayet çok param olsaydı yapacağım ilk şey

1.sony bravia 42 inç full hd plazma

2.playstation 3

3.logitech z5500 ses sistemi

4.quad işlemcili ekran kartı düşük bir pc..

oyunu playstationda oynardır.öyle cd yazmak,nete girmek içinde pcyi kullanırdım.yoksa bütçe ve sabır dayanmaz pc oyun sektörüne.habire yeni bişey çıkıyor.x38 anakart almayı düşünürken x48 çıktı.onu alalım derken x58 çıkıcak.x38 elinde patlıyor.kasıp 8800 gt alıyorsun.9000 serileri çıkıyor.filan fistan işte..en iyisi al playstation 3ü yada 1 yıl bekle playstation 4 ü al.gerçi buda aynı bk buna bir çözüm bulunmalı. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hoca Duygularını incitmiş gibi olmiyim ama Bu Pc den olacak adama ben adam demem. Bence Boşa uraşma Zaten Fiyatlar Düştü, Lcd Monitörlü Üstün özellikte Pc 800 Liraya alabilirsin. Hiç uraşma bunun Overlock edilmiş hali bile Baydırır adamı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    512 mb lik bi ram daha al (aynısından) yanına tak ve ekran kartını değiştir 256 mb lik bitane al. en ucuza böyle düzeltirsin. :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    Hoca Duygularını incitmiş gibi olmiyim ama Bu Pc den olacak adama ben adam demem. Bence Boşa uraşma Zaten Fiyatlar Düştü, Lcd Monitörlü Üstün özellikte Pc 800 Liraya alabilirsin. Hiç uraşma bunun Overlock edilmiş hali bile Baydırır adamı.

Hoca benim monitoru görsen tavan yaparsın:D  19 '' lcd AOC 199'a aldıydım mediamarkt tan  ilk günleri...

bencede adam olması zor ama son yorumda denildigi gibi buna 512 ram+ 256 ve 512 lik ekran kartı alsam sıfatı değişir bencede

COD4 acmayınca harbi kafasına şimşek düşmüş orman korucusu gibi hissettim kendimi bi an :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    o dediğin monitör şimdi mediamarktda yamulmuyorsam 400'e satılıyor.beyaz renki olan.alman malı noc değilmiydi markası?ben hep noc diye okuyordum
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Monitöre diyecek laf yok Hocam Bihaber olduğumdan Örneklemem Kötü çıkmış, Ama Ekran kartı dedinmi Devir Artık, Pisiay Expres Ekran kartı Devri, O bakımdan dediydim edeceğin masrafa yazıktır. Tatmin etmez seni, Pc deki Bi rahatlama olacağı kesin ama tatminm olamazsın.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

19" 916Swa

OVERVIEW:
    The AOC 916Swa offers premium picture quality for graphics-intensive applications. It comes with 700:1 contrast ratio, which delivers exceptional image clarity, and 160-degree viewing angle to provide increased visibility from side viewpoints. It's response time is 5ms, a key feature that prevents fast moving objects from becoming blurred.

The AOC 916Swa offer consumers brilliant large screen performance at highly competitive price.

RECOMMENDED FOR:
    Architecture, Design, Corporate Environments

PRODUCT DETAILS:
    • Analog inputs
    • 1440x900 maximum resolution
    • Special features: DCB-Dynamic, Color Boost, Contrast Ratio 2000:1, HDCP Ready
    • 300 cd/m² (typ)
    • Typ. Response Time (tr+tf): 5ms

Product specifications subject to change without notice.

Monitor bu hocam millet 10 ar 10 ar alıodu ilk günler bende kaldıriym dedim 1 tane ertesi gün 30 ytl zam yapmislardi simdi en az 300 sanırm  

Toplam Hit: 1328 Toplam Mesaj: 10