Bu Pc'yi Almalımıyım
-
EXPER DİAMOND
4 ÇEKİRDEKLİ AMD PHENOM X4 9750
2,4 GHZ 2 MB
2 GB DDR2 PC2 800 MHZ
20 WİDE LCD XPER MONİTOR
ATI RADEON HD 4550 128 /768 MB36 ay taksitle 30,99 tl bu pc yi önerirmisiniz telekomdan almayı düşünüyorum fiyatı sizce uygunmu oyun filan oynatırmı
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------EXPER DİAMOND
4 ÇEKİRDEKLİ AMD PHENOM X4 9750
2,4 GHZ 2 MB
2 GB DDR2 PC2 800 MHZ
20 WİDE LCD XPER MONİTOR
ATI RADEON HD 4550 128 /768 MB36 ay taksitle 30,99 tl bu pc yi önerirmisiniz telekomdan almayı düşünüyorum fiyatı sizce uygunmu oyun filan oynatırmı
-----------------------------
fazlada güzel özellikli bir pc degil hocam kusura bakma alınmaz bu karta bak aq 4550 hangi devirdeyiz yaw -
Bilgisayar kullanım amaçların ney hocam onları da belirtirsen ?
Telekomun kampanyası bence gayet uygun bu pc için
Böyle özellikli bi laptop 1200tl civarı ve 36 ay vadesiz hiçbir yerden alamazsın..
Taksitle alınabilecek uygun bir laptop
-
peki şu leptop nasıl. bana 5 yıl gitsin yeter
samsung n150 netbook
intelr atem n450
1,66 ghz 512kb
1 gb ddr2 1 gb*1
-
netbook alma, atom islemciyle girebilecegin siteler kisitli, fazla flash'li sitelerde bile takilir
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
netbook alma, atom islemciyle girebilecegin siteler kisitli, fazla flash'li sitelerde bile takilir
-----------------------------masa üstü uygunmu peki yazdığım hem fiyat hemde özellik olarak fazla oyun oynama için değil bilgisayarı iyice öğretecek bilgisayar mı acaba webtasarım filan yapmak için donanım yazılım öğrenmek için müzik film birde
-
Hocam en mantıklısı ilk mesajda olan
Fakat bir laptopun beş yıl gideceğini zannetmiyorum ben kaldı ki bu da gitmez yani
Garantisi bitene kadar rahat olursun ondan sonra biraz sarsar tamir parası ki laptop un degeri de düşeceğinden
Bunu yaptıracağıma yenisini alırım hesabı bi durum olur(2-3 yıl sonra)
Ttnet'in bu kampanyası ile ilgili bir sürü konu var google da oralara da bir bak
-
bence bu devirde bu pcyi değil ddr2 alma-malısın. Bence artık ddr3ten aşağı almamak lazım. Ha ama bütçen yetmiyosa veya taksitli olduğu için alabiliyosan bunu alma bence çok iyi bir araştırma yap öyle al bu biraz tuzlu özelliklerine göre. Mümkünse iyi bir pc toplat onu taksitle al. Böyle marka pclerin hep bi parçaları yetersiz oluyo. Mesala ram iyi hard disk iyi işlemci iyi ama ekran kartında zıçıyo, ekran kartı iyi hard disk iyi işlemci iyi ama ramde zıçıyo. Bence toplama al
-
Konu ile alakasiz konu sahibinin affina siginrak bende birsey soracam,
Bana LCD de baglayabilecegim bir netbook yada notebook lazim.
Cok fazla özelligine gerek yok. sadece netten indirdigim filmleri(HD dahil) altyazilari ile izletebilsin, ses ve görüntü problemi yasatmasin yeter.
-
Ne İçin Kullanacaksın ?
-
iyi bu makina ama 5 yıl gideceği konusunda bariz şüphelerim var bundan 1 - 2 yıl sonra sen bile beğenmeye bilirsin makineyi sonuçta teknoloji yerinde saymıyor ...