Bu Pili Nereden Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar şarzlı matkap şarz tutmuyor zaten bir bataryası patladı şarzlı matkap benim için vazgecilmez sanki bütün işi o yapıyormuş gibi eksikligini cok hissettiriyor ve bu pilmi veya kondansitörmü anlamadım veya nasıl bulabilirim tedarik edecek bir arkdaş varsa bana üçret karşılıgı gönderebilirmi?

3

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

1,2 volt pil

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

pil hocam bu aynı değerde normal şarjlı pili bağlandığı gibi bağlarsan problem çözülür hatta sıfır pilin şarj tutma süreside artar

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

sorun burdaki elektronikcilerde yok yardımcı olabilecek olan arkadaş olursa 24 adet alacam iki batarya için aynı boyutta olacak

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

sorun burdaki elektronikcilerde yok yardımcı olabilecek olan arkadaş olursa 24 adet alacam iki batarya için aynı boyutta olacak

hocam daha yüksek amper değeerine sahip bir aaa pil ile değiştirirseniz hem kullanım hemde şarj süreniz artar.

http://www.hepsiburada.com/Liste/rexpo-rbt-20-sarj-edilebilir-1700-mah-aaa-ince-kalem-pil-2li-paket/ProductDetails.aspx?productId=ft452545&categoryId=87951&SKU=FT452545 bunun gibi..

boyutta sıkıntı çıkmaz sanırım. uygun bağlantı ile boşluk bile kalır :)

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ne tavsiye edersiniz elektronikcilerde bulabilecegim öncede şarjı cok gidiyordu şimdi 5 vidada yalan oluyor benim bu pilleriacilen bulmam lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

ne tavsiye edersiniz elektronikcilerde bulabilecegim öncede şarjı cok gidiyordu şimdi 5 vidada yalan oluyor benim bu pilleriacilen bulmam lazım

hocam yapacagın basit..

kaç volt o bataryaların tanesi ? 

atıyorum 24volt böl bunu 1,2ye 20tane pil alıcaksın seri bağlıyacaksın koyucaksın kutusuna..

1200miliamper yerine daha yüksek alırsın kullanım süresi artar. voltaj aynı olur.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

barış orası iyi tamamda şarz ederken piller ısınacak bu piller batarya içinde oacak durumu ne olur acaba ayrıca matkabın şarz aleti bunları şarz edebilirmi pilleri koymak sıgdırmak sorun degil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dandik 1.2 volt 1200 mah şarjlı pil hocam,

eğer yerine takabiliyorsan Varta 1.2 Volt 2600 Mahlık pil alabilirsin, iki katı artar hem şarj süresi hem dayanma süresi...

Isınma fln olmaz öle abartı bi şekilde, sen pilleri alıp taktıktan sonra aldığın pillerin Mah larını ve şarj aletinin değerlerinin fotografını koy buraya ben kac saatte dolduracağını söyleyim sana...

Ama büyük sözü dinlemeyip aynısından arıyorsan eğer :)), yada normal AA pil olmuyorsa, ankarada konya sokakda tünelsan var oradan alabilirsin aynısını...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bende De Şarjlı Matkap Var Ufak Pili Bitmişti Karaköyde Selanik Pasajında Aynı boyutta Waatta Buldum Taktım Çalıştı

Selanik Çarşısında Var Yani Pilci..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 2261 Toplam Mesaj: 10