Bu Projede Hangisi Uygundur?
-
Hocalar şimdi bir mantık sorusu olacak ama tartışmaya ve yorumlara açıktır.
Fuar organizasyonu konulu bir site açtım diyelim.Bildiğiniz gibi onlarca fuar var.Ben bu fuarların her birinin ayrı ayrı reklamı için 1 er domain mi alsam daha iidir ? Yoksa tek bir domain üzerinde www.sitem.com/fuarismi şeklinde mi bir proje geliştirsem ?
Yoksa subdomain olarak mı geliştirsem ? ( fuarismi.sitem.com ) gibi.
Sizce bu durumda hangisi en iyi olur ? ( arama motorlarında üst sıralarda çıkmada etkisi ne olur ? )
-
Alt klasör şeklinde ya da subdomain şeklinde olsun hocam.Ayrı ayrı domain almak seo açısından mantıklımı hiç...
-
tek domain al fuarlar.com gibi : D daha yaratici bi domain olabilir.
tarihlere ve kategorilere gore secim yapma olanagi sagla, altada bilet satisidir siteden kimler katilacaktir aparati ekle yeterli olur
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Alt klasör şeklinde ya da subdomain şeklinde olsun hocam.Ayrı ayrı domain almak seo açısından mantıklımı hiç...
-----------------------------bana da bu daha mantıklı geldi ne kadar doğru bi örnek bilemiorumda blogcu.com da kendini öle duyurdu
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen fakat alt sayfa şeklinde yap subdomainlerle tek tek uğraşmak amelece yani alt sayfa şeklinde yapman hem senin için daha pratik olur hem domainin değerini artırır. subdomainlere yapacakların sadece kendi subdomainlere katkısı olur yani domaine bir katkısı olmaz ve çok uğraştırır.
-
otomatik sub domain verdir fuari.com fuarlari.com gibi bi damin al subla
-
Benim düşüncem şu: fuarlar.com gibi bir site açılır.Güzel bir portal altyapısı kurulur.Ve daha sonra çok sattığım, popüler fuarlar için furlar.com/fuaradı gibi bir kısımda tanıtımını yaparım.Mantıklı gelen bu.
Drupal veya wordpress in multi site özelliğini açarak, tek veri tabanına bağlı, büyük bir site oluşturmak güzel olur diyorum.