Bu Şarkının Adı Ne?
-
devamlı duyuyorum bu şarkıyı fakat bir türlü adını ögrenemedim telefondan cektigim için ses kotu biraz fakat şarkıyı bilen olabilir
upload ettim yukarıya linki koydum adını bilen soylerse cok iyi olur
-
Bişey Anladıysam Zenci Olayım :| :D
-
malesef ses kalitesi cok kotu fakat daha önce dinlemiş birisi belki tanıyabilir bu şarkıyı oyuzden koydum ayrıca equalizer ayarlarıyla biraz oynayarak müzik ve sözleri ön plana alınabiliyor belki ordanda bişeyler cıkabilir
ayrıca bi programın jeneriğinden aldığım için diğer konusmaları kestim şarkı kopuk yani
-
programın adını yayınlandığı haftayı falan yazarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım yoksa paylastıgın dosyadan hıc bısey anlaşılmo...
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------
programın adını yayınlandığı haftayı falan yazarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım yoksa paylastıgın dosyadan hıc bısey anlaşılmo...
-----------------------------program derken digiturk reklamlarında kullanıyor bu şarkıyı nerde ne zaman çalıcakları belli olmuyor bazen maç reklamalrında çalıyorlar bazen digiturke ait olan kanallardaki programlarda sabit çaldığı biryer yok bu yüzden bulamıyorum bu şarkıyı
dediğim gibi sadece daha önce bu şarkıyı dinlemiş birisi bulabilir çünkü verdiğim dosyadaki ses çok kötü
-
Coldplay-Clocks(şarkının adı)
Bu şarkıyı çok severim...Ses kaydı biraz kötü olsada müzikle ilgilendiğim için şarkıyı anlamam da zor olmadı :)
-
Coldplay-Clocks
http://rapidshare.com/files/162935836/Coldplay_-_Clocks.mp3.html
buyur hoca
-
Berkant bunu yazdı:
-----------------------------Coldplay-Clocks(şarkının adı)
Bu şarkıyı çok severim...Ses kaydı biraz kötü olsada müzikle ilgilendiğim için şarkıyı anlamam da zor olmadı :)
-----------------------------çok saolasın uzun süredir arıyordum bu şarkıyı fakat ses kaydı kötü olduğu için şarkının sözleride anlaşılmıyordu bu yüzden bulamıyordum
2-3 gün öncede coldplayin viva la vida şarkısını dinlemiştim sesi tanıyamamışım orda tekrar teşekkür ederim kardeş:D
-
Güle güle dinle :P :) Yardımım dokunduysa mutluyum..