Bu Şarkının Adı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

şarkı

devamlı duyuyorum bu şarkıyı fakat bir türlü adını ögrenemedim telefondan cektigim için ses kotu biraz fakat şarkıyı bilen olabilir

upload ettim yukarıya linki koydum adını bilen soylerse cok iyi olur 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Bişey Anladıysam Zenci Olayım :| :D

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

malesef ses kalitesi cok kotu fakat daha önce dinlemiş birisi belki tanıyabilir bu şarkıyı oyuzden koydum ayrıca equalizer ayarlarıyla biraz oynayarak müzik ve sözleri ön plana alınabiliyor belki ordanda bişeyler cıkabilir

ayrıca bi programın jeneriğinden aldığım için diğer konusmaları kestim şarkı kopuk yani  

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    programın adını yayınlandığı haftayı falan yazarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım yoksa paylastıgın dosyadan hıc bısey anlaşılmo...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:
    -----------------------------
    programın adını yayınlandığı haftayı falan yazarsan daha cok yardımcı olmaya calısırım yoksa paylastıgın dosyadan hıc bısey anlaşılmo...

program derken digiturk reklamlarında kullanıyor bu şarkıyı nerde ne zaman çalıcakları belli olmuyor bazen maç reklamalrında çalıyorlar bazen digiturke ait olan kanallardaki programlarda sabit çaldığı biryer yok bu yüzden bulamıyorum bu şarkıyı 

dediğim gibi sadece daha önce bu şarkıyı dinlemiş birisi bulabilir çünkü verdiğim dosyadaki ses çok kötü 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant
    Berkant's avatar
    Erkek

Coldplay-Clocks(şarkının adı)            

Bu şarkıyı çok severim...Ses kaydı biraz kötü olsada müzikle ilgilendiğim için şarkıyı anlamam da zor olmadı :)

Söylemediğinin hakimi söylediğinin ise Mahkumusundur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

Coldplay-Clocks

http://rapidshare.com/files/162935836/Coldplay_-_Clocks.mp3.html

buyur hoca 

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Berkant bunu yazdı:

Coldplay-Clocks(şarkının adı)

Bu şarkıyı çok severim...Ses kaydı biraz kötü olsada müzikle ilgilendiğim için şarkıyı anlamam da zor olmadı :)

çok saolasın uzun süredir arıyordum bu şarkıyı fakat ses kaydı kötü olduğu için şarkının sözleride anlaşılmıyordu bu yüzden bulamıyordum 

2-3 gün öncede coldplayin viva la vida şarkısını dinlemiştim sesi tanıyamamışım orda tekrar teşekkür ederim kardeş:D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant
    Berkant's avatar
    Erkek
    Güle güle dinle :P  :)  Yardımım dokunduysa mutluyum..

Söylemediğinin hakimi söylediğinin ise Mahkumusundur...
Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 9