Bu Şekilde Ayrılacaksın Deseler Yüzlıl Kalsa İnanmazdım..
-
Başımdan geçen olaya bakın gülmek serbest gerçi ben gülsemmi ağlasammı karar veremedim..Yaklaşık 2 hafta önce kız arkadaşımdan temelli ayrıldım..Olayın asıl nedeni kız arkadaşımın (Aylinim :P ) in attığı mesajdı..o gün gene sarhoştum..Ve gelen mesaj şu satırları içeriyordu "..ben senin gibi istikrarsız değilim,kararlıyım..." kafam yerinde değildi doğal olarak ben ters okudum mesajı mesajdan anladıpıma bakın.."ben senin gibi iktidarsız değilim,kararlıyım..." düşündüm ne demek diye bende ters bi cevap verdim ve olay dallanıp budaklandı ki...Ve sonundada ayrıldık....Geçen eski mesajlara bakıyım dedim...Ve bu mesajı yani herşeyin kaynağı olan mesajı gördüm..Ne yapıyım sizce beyler..Ağlıyım mı güliyimmi?? Bence gene KOCAMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Bİ ARJANTİN KESER BENİ :)
-
e söylesene geri kiza yanlis okudugunu?
-
Ender'i böyle de görmediniz! :))
-
Büyük geçmiş osun hocam :)
-
muahaha iktidarsız.
-
o gün gene sarhoştum..Ve gelen mesaj şu satırları içeriyordu "..ben senin gibi istikrarsız değilim,kararlıyım..." kafam yerinde değildi doğal olarak ben ters okudum mesajı mesajdan anladıpıma bakın.."ben senin gibi iktidarsız değilim,kararlıyım..."
aq ben ayık kafayla iktidarsız die okudum, niye iki kez aynı şeyi yazmış diyorum bide :)
-
Yazık la kıza, hem yanlış anlıyorsun hemde kıza ne sözler söylemişsindir sen.
Acaba şimdi kızla konusuyor musun =)
-
hocam git kıza yanlış anladığını söyle.bi mesaj için bitirmeyin bence.
-
ağbi kafa iyiken mesaj atılırsa öle olur :D
abi bazen bir taş yüzünden bir nal bir nal yüzünden bir at bir at yüzünden bir atlı yerinden olur gibisinden söz var.
hayırlısı filan olsun ne diyim olacak böyle şeyler neyse.
Toplam Hit: 1229 Toplam Mesaj: 9