Bu Sene Askere Gidecekler ?
-
Mrb arkadaşlar bu sene askere gidecekler için erken sevk taleb tarihleri hakkında bilginiz var mı, az önce aradım buradaki askerlik şubesini ağustos için süre geçti diyorlar kasım dönemi için erken sevk dilekçesi verilebiliyormuş. Ağustosta gitmek için yapabileceğimiz birşey yok mudur.Bazı forum yazılarına baktım 30 hazirana kadar ağustosta askerliğe gitmek için dilekçe veriliyormuş.
-
AMoonRA bunu yazdı
Mrb arkadaşlar bu sene askere gidecekler için erken sevk taleb tarihleri hakkında bilginiz var mı, az önce aradım buradaki askerlik şubesini ağustos için süre geçti diyorlar kasım dönemi için erken sevk dilekçesi verilebiliyormuş. Ağustosta gitmek için yapabileceğimiz birşey yok mudur.Bazı forum yazılarına baktım 30 hazirana kadar ağustosta askerliğe gitmek için dilekçe veriliyormuş.
Dilekçe yazıp şansını dene ama zaten gidecek adamlar belirlenmiştir.
-
Tecil bozdurup gidecekler için son tarih 15 Mayıstı,
Tecili bitip gidicekler için son tarih 30 Haziran olması lazım, ASAL iletişim numaralarından birini arayıp öğrenebilirsin.
Sınav kalktı, senede 4 celp oldu, uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı ayrıyetten.
-
canım sıkıldı şimdiki işimden bari askere gideyim dedim gidemezsin dediler amk. senin gibi kasıma kaldık anlayacağın. oda en geç ağustos 15 e kafar aklında olsun
-
Frosttear bunu yazdı
Tecil bozdurup gidecekler için son tarih 15 Mayıstı,
Tecili bitip gidicekler için son tarih 30 Haziran olması lazım, ASAL iletişim numaralarından birini arayıp öğrenebilirsin.
Sınav kalktı, senede 4 celp oldu, uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı ayrıyetten.
Aynen kasım için son başvuru tarihi 15 Ağustos dediler. "uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı" derken eğitimi ayrı alacaklar, birlikleri ayrı yerde olacak vs. anlamında mı?
-
Peki seneye gitmeyi düşünüyorum ben askere
Hazirandan nekadar önce dilekçe verip tecili bozdurursam hazirandan hemen sonra giderim askere ?
Yani daha okul bitmemişken dilekçe vericem diplomayı aldıktan sonra gitmek için
Bide bir sene içersinde 3 kez mi askere alım tarihi var 90/1 /2 /3 olayından bunu çıkardım
srsr_mnyk tarafından 18/Haz/13 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Wine bunu yazdı
Hazirandan nekadar önce dilekçe verip tecili bozdurursam hazirandan hemen sonra giderim askere ?
Bide bir sene içersinde 3 kez mi askere alım tarihi var 90/1 /2 /3 olayından bunu çıkardım
4 kez var hocam
-
sokoban bunu yazdıWine bunu yazdı
4 kez var hocam
Peki dilekçe verince nekadar süre sonra alıyorlar askere ona göre bir ay belirleyip daha okuldayken dilekçe vericem eğer beni askere çağıracakları tarih okul bitiminden sonraysa
srsr_mnyk tarafından 18/Haz/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Wine bunu yazdı
Kesin mezun olacaksan tarih olarak frosttearf'ın dediğine göre ağustosta gitmek için 15 Mayıs'a kadar gidip erken sevk dilekçesi vereceksin şubeye ama gideceğin zamandan 3-4 ay önce, aşağıdaki linkten bağlı olduğun şube ya da rastgele birini arayıp sorman daha doğru olur. Sistemi değiştirebilirler yine.
http://www.asal.msb.gov.tr/iletisimbilgileri/iletisim.htm
-
Mürite pm attım ama buradanda yazayım
Şu an erken sevk için dilekçe versek ne zamana alırlar ve %100 mü alır lar mı