folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Sene Askere Gidecekler ?

Bu Sene Askere Gidecekler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek

Mrb arkadaşlar bu sene askere gidecekler için erken sevk taleb tarihleri hakkında bilginiz var mı, az önce aradım buradaki askerlik şubesini ağustos için süre geçti diyorlar kasım dönemi için erken sevk dilekçesi verilebiliyormuş. Ağustosta gitmek için yapabileceğimiz birşey yok mudur.Bazı forum yazılarına baktım 30 hazirana kadar ağustosta askerliğe gitmek için dilekçe veriliyormuş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    AMoonRA bunu yazdı

Mrb arkadaşlar bu sene askere gidecekler için erken sevk taleb tarihleri hakkında bilginiz var mı, az önce aradım buradaki askerlik şubesini ağustos için süre geçti diyorlar kasım dönemi için erken sevk dilekçesi verilebiliyormuş. Ağustosta gitmek için yapabileceğimiz birşey yok mudur.Bazı forum yazılarına baktım 30 hazirana kadar ağustosta askerliğe gitmek için dilekçe veriliyormuş.

Dilekçe yazıp şansını dene ama zaten gidecek adamlar belirlenmiştir.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Tecil bozdurup gidecekler için son tarih 15 Mayıstı, 

Tecili bitip gidicekler için son tarih 30 Haziran olması lazım, ASAL iletişim numaralarından birini arayıp öğrenebilirsin.

Sınav kalktı, senede 4 celp oldu, uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı ayrıyetten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

canım sıkıldı şimdiki işimden bari askere gideyim dedim gidemezsin dediler amk. senin gibi kasıma kaldık anlayacağın. oda en geç ağustos 15 e kafar aklında olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek
    Frosttear bunu yazdı

Tecil bozdurup gidecekler için son tarih 15 Mayıstı, 

Tecili bitip gidicekler için son tarih 30 Haziran olması lazım, ASAL iletişim numaralarından birini arayıp öğrenebilirsin.

Sınav kalktı, senede 4 celp oldu, uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı ayrıyetten.

Aynen kasım için son başvuru tarihi 15 Ağustos dediler.   "uzun dönem-kısa dönem de 2 ye ayrıldı" derken eğitimi ayrı alacaklar, birlikleri ayrı yerde olacak vs. anlamında mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Peki seneye gitmeyi düşünüyorum ben askere

Hazirandan nekadar önce dilekçe verip tecili bozdurursam hazirandan hemen sonra giderim askere ? 

Yani daha okul bitmemişken dilekçe vericem diplomayı aldıktan sonra gitmek için

Bide bir sene içersinde 3 kez mi askere alım tarihi var 90/1 /2 /3 olayından bunu çıkardım

srsr_mnyk tarafından 18/Haz/13 15:21 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Hazirandan nekadar önce dilekçe verip tecili bozdurursam hazirandan hemen sonra giderim askere ? 

Bide bir sene içersinde 3 kez mi askere alım tarihi var 90/1 /2 /3 olayından bunu çıkardım

4 kez var hocam

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

4 kez var hocam

Peki dilekçe verince nekadar süre sonra alıyorlar askere ona göre bir ay belirleyip daha okuldayken dilekçe vericem eğer beni askere çağıracakları tarih okul bitiminden sonraysa

srsr_mnyk tarafından 18/Haz/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AMoonRA
    AMoonRA's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Kesin mezun olacaksan tarih olarak frosttearf'ın dediğine göre ağustosta gitmek için 15 Mayıs'a kadar gidip erken sevk dilekçesi vereceksin şubeye ama gideceğin zamandan 3-4 ay önce, aşağıdaki linkten bağlı olduğun şube ya da rastgele birini arayıp sorman daha doğru olur. Sistemi değiştirebilirler yine.

http://www.asal.msb.gov.tr/iletisimbilgileri/iletisim.htm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Mürite pm attım ama buradanda yazayım

Şu an erken sevk için dilekçe versek ne zamana alırlar ve %100 mü alır lar mı

Toplam Hit: 1428 Toplam Mesaj: 10