Bu Senede Bekar Gezelim :) [ Nostalji ]
-
Heyy Gidi Günler Heyyyy :) Dinledimde Hojalar Aklıma Teeee Ne Zaman Geldi :))) Çocukluk Şarkılarımız Öyle Bi Tüylerim Ürperdiki :) Orji Klibini Buldum Paylaşim İstedim :)
http://www.youtube.com/watch?v=CuAMkw3ERhI -
he ne tutmuştu dimi ya :)
-
bilo tarafından ''haydi ahmedim denize girelim bu senede donla yüzelim'' diye degiştirilmiş bi eserdir :) (sözlük tadında oldu le)
-
tutmazmı alperim abawww :D:D yoldan geçen kızlara laf atardık o zamanın aklı işte :D haydi güzelim , şeker ezelim :d die :D arkadaşta ordan bağırırdı olm bize kızlar yakışmaz biz çocuğuz gel biz en iyisi bu senede bekar gezelim derdi :D ne komediydi m.k ya
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
tutmazmı alperim abawww :D:D yoldan geçen kızlara laf atardık o zamanın aklı işte :D haydi güzelim , şeker ezelim :d die :D arkadaşta ordan bağırırdı olm bize kızlar yakışmaz biz çocuğuz gel biz en iyisi bu senede bekar gezelim derdi :D ne komediydi m.k ya
-----------------------------Öldüm aq ya :D Sabah sabah güzel geldi şarkı
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------Öldüm aq ya :D Sabah sabah güzel geldi şarkı
Nie Öldün La :W Dünya Yaşamaya Deer ;) :D