folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Sesle Köpeği Bile Öldürürsün

Bu Sesle Köpeği Bile Öldürürsün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Bu%20sesle%20köpeği%20bile%20öldürürsün! 

Tıp öğrenimi ardından oyunculuğa el atan Selma Ergeç'in hayalleri arasında şarkıcılık da varmış...

Karşımıza en son 'Sis ve Gece' adlı filmle çıkan manken Selma Ergeç'in hünerleri saymakla bitmiyor. Almanca, İngilizce, Fransızca, Latince biliyor, tıp eğitimi almış, binicilik, tekvando ve eskrim sporlarıyla ilgileniyor. Hayalleri arasında şarkıcılık da bulunan Ergeç, bu hayalin dedesinin tek bir sözüyle suya düştüğünü İstanbul Life dergisine verdiği röportajda anlattı.

Küçüklükten beri var mıydı mankenlik, oyunculuk gibi arzuların?
    Oyunculuk vardı. Üç yaşında bale girdi hayatıma. Aslında gidişatım sanat yönündeydi. Resim yapmaya ve müziğe başladım. Keman çalıyordum. Şu an berbat çalıyorum ama...

Anne-babalarda hep bir "çocuğumuz keman çalsın" eğilimi var galiba...
    Galiba anne ve babaların çocukken özenip yapamadığı bir şey keman çalmak... "Benim çocuğum keman çalarsa zeki olur" gibi bir inanış var sanki. Yeteneği varsa tamam. Ama ilk üç senesi bir kabustur bütün aile için. Kedileri, köpekleri ağlatırsın. Benim hayvanlarım az acı çekmedi benim yüzümden!

Sonra tıp serüveni...
    Etik olarak doğru olanı yapmak adına... Aslında bütün özel hayatımı resim yapmakla, tiyatroyla ve edebiyatla geçiriyordum. Mantıklı bakınca ya edebiyat okumam gerekirdi ya da tiyatro... Daha sanatla ilgili şeyler yani... Babam "Paris'te moda oku, zaten vaktinin çoğunu bununla geçiriyorsun" demişti.

Tıbbı bırakıp oyunculuğu tercih ettin sonunda...
    Tıp mesleğine bir aşkım yoktu. Uygulamasını seviyordum ama büyük bir tutkuyla bağlı değildim. Bir noktadan sonra alttan alttan oyunculuk arzusu çıktı. Çok saçma bir şeydi aslında benim Türkiye'ye gelip oyunculuk yapmam.
    alıntıdır: e-kolay.net(ula bu karı sanatçı olsa ne olur olmasa ne olur sizce)

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hocam bu haberi forumda yayınlamakta ki gaye neydi tam olarak?

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

biraz ilginç geldi bana kız tıpı bırakıp sanatçı olması eskiden herkes doktor öğretmen olmaya çalışırdı simdi ise baksana tıppı bırakıp sanatçı oluyorlar

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    AsLında Çok Enteresan

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Erol Köse ve Ferhat Göçer'den sonra pek garip gelmedi : ) Erol Köse'nin Öss'de derece yapması var bi de :S

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Türkiyede tıp okuyup öyle kendini bi halt sanan doktorlardan olacağıma gider inşaatta amele olur, çimento tasırım dana iyi :P

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Para hangisinde çoksa onu seçiyo millet. Ben şahsen tıbbı bırakmazdım.Artık kimse sevdiğim meslek falan demiyo para nerden iyi akıyosa oraya gidiyo..

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    orası ole ama sonu kötü bunun

Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 8