Bu Sisteme Ne Yapabilirim ?
-
Geçen arkadaşla yine bf2 oynuyoz ve baktık ki artık eskisi gibi bu oyundan zevk almıyoruz, sistemleri yenileyelim en azından üstüne bişiler
katıp bf3 e geçelim felan dedik. PC özelliklerimiz neredeyse aynı ben sadece benimkini yazayım gidip vatandan aynı parçaları alcaz zaten
Sistem özelliklerim:
İşlemci : İntel E4600 2.40 hz Core 2 duo
RAM : Veritech 2 gb ddr 800 mhz
Anakart : Gıgabyte GA-945GCMX-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp
Ekran kartı : Geforce 8600GT 512 MB 128 bit ddr2
Güç kaynağı : 280 w (Arkadaşınki 450 w)
Şimdi 650 lira bütçem var arkadaşında aynı şekilde, bf3 'ü 1080p ultra high karışımında oynamak istiyoruz.
Sizlerinden tavsiyelerinizi beklemekle birlikte Düşündüğümüz ekran kartları bunlar
R7 265 http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
R7 260x http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
Darboğaz sorunu yaşarmıyız , ne derece yaşarız , işlemci overclock felan yapsak durumumuzu kurtarır mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
-
Valla sistemini nereden tutarsan tut,tutar yanı yok.
işlemci hem frekans olarak düşük hemde önbellek ( Cache ) olarak düşük
Ram hem düşük hem GB olarak az hemde eski DDR2 800Mhz
Güç Kaynağı düşük heleki seninki çok düşük 280Wat
Sözün özü elindeki 650 TL,ye bu sistemi satarak 1000 TL - 1500 TL aralığına getirirsen çok çok daha iyi olur yoksa bu sisteme yapacağın her bir kuruş ölü yatırımdır.
Dost acı söyler alınma sakın. -
Jubei bunu yazdı
Sözün özü elindeki 650 TL,ye bu sistemi satarak 1000 TL - 1500 TL aralığına getirirsen çok çok daha iyi olur yoksa bu sisteme yapacağın her bir kuruş ölü yatırımdır.
Dost acı söyler alınma sakın.Yok hocam alınmam yorumlarınız benim için önemli, sadece şuan o kadar nakit ayıramam bu işe ama hani bi 2 gb daha ram takviyesi orta seviyeli
bi ekran kartı bi de power takılsa şöle 500 w felan idare etmez mi beni bf3 1080 p yada 1600*900 medium da dahi oynayamazmıyız bi de anakart la ilgili bir
şey dememişsin bi onun mu idare ederi var yoksa sistemim baştan aşağı mı falso :)
-
piiiranha9242 bunu yazdıJubei bunu yazdı
Dost acı söyler alınma sakın.Yok hocam alınmam yorumlarınız benim için önemli, sadece şuan o kadar nakit ayıramam bu işe ama hani bi 2 gb daha ram takviyesi orta seviyeli
bi ekran kartı bi de power takılsa şöle 500 w felan idare etmez mi beni bf3 1080 p yada 1600*900 medium da dahi oynayamazmıyız bi de anakart la ilgili bir
şey dememişsin bi onun mu idare ederi var yoksa sistemim baştan aşağı mı falso :)
Anakartının 8GB Ram ve daha üstü desteği olsa tabiki daha iyi olurdu ancak maalesef sadece 4GB RAM desteği var.
RAM takviyesi olarak tabiki + 2GB RAM daha eklersen ve 500Watt güç kaynağı eklersen + R7 265 DualX eklendinmi 1600X900 oyunları rahat oynarsın.
Eğer anakartın bios menüsünden işlemciye o.c. yağılabiliyorsa,birazda işlemciye o.c. yaparsan en azından işlemciyi 3.00Ghz,e getirebilirsen çok daha iyi olur. -
Bunu adam edebilirmiyiz hocam :)
Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
NVIDIA GeForce 9400 GT 1024 MB 128 Bit
ram 3gb ddr2
-
Jubei bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdıJubei bunu yazdı
Anakartının 8GB Ram ve daha üstü desteği olsa tabiki daha iyi olurdu ancak maalesef sadece 4GB RAM desteği var.
RAM takviyesi olarak tabiki + 2GB RAM daha eklersen ve 500Watt güç kaynağı eklersen + R7 265 DualX eklendinmi 1600X900 oyunları rahat oynarsın.
Eğer anakartın bios menüsünden işlemciye o.c. yağılabiliyorsa,birazda işlemciye o.c. yaparsan en azından işlemciyi 3.00Ghz,e getirebilirsen çok daha iyi olur.Verdiğin bilgiler için sağol hocam bu 3 parçayı bi araya getirip 2 2.5 sene daha idare edeyim yeter bana zaten, sonrasında kalan diğer parçalarıda yenilerim beni bi 6 7 sene daha götürür heralde :)
-
Dizzy bunu yazdı
Bunu adam edebilirmiyiz hocam :)
Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
NVIDIA GeForce 9400 GT 1024 MB 128 Bit
ram 3gb ddr2
PSU+Anakart nedir ? :)
-
Hocam satın pcleri 500 liraya ps3 alın en azından bf3 değil 4 oynarsınız :)