folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Sisteme Ne Yapabilirim ?

Bu Sisteme Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Geçen arkadaşla yine bf2 oynuyoz ve baktık ki artık eskisi gibi bu oyundan zevk almıyoruz, sistemleri yenileyelim en azından üstüne bişiler

katıp bf3 e geçelim felan dedik. PC özelliklerimiz neredeyse aynı ben sadece benimkini yazayım gidip vatandan aynı parçaları alcaz zaten

Sistem özelliklerim: 

İşlemci : İntel E4600 2.40 hz Core 2 duo 

RAM : Veritech 2 gb ddr 800 mhz 

Anakart : Gıgabyte GA-945GCMX-S2  http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp

Ekran kartı : Geforce 8600GT 512 MB 128 bit ddr2

Güç kaynağı : 280 w  (Arkadaşınki 450 w)

Şimdi 650 lira bütçem var arkadaşında aynı şekilde, bf3 'ü 1080p ultra high karışımında oynamak istiyoruz.  

Sizlerinden tavsiyelerinizi beklemekle birlikte Düşündüğümüz ekran kartları bunlar

R7 265     http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

GTX 750ti http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

R7 260x   http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Darboğaz sorunu yaşarmıyız , ne derece yaşarız , işlemci overclock felan yapsak durumumuzu kurtarır mı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum

..Morali hep bozuk olan insan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla sistemini nereden tutarsan tut,tutar yanı yok.

işlemci hem frekans olarak düşük hemde önbellek ( Cache ) olarak düşük

Ram hem düşük hem GB olarak az hemde eski DDR2 800Mhz

Güç Kaynağı düşük heleki seninki çok düşük 280Wat

Sözün özü elindeki 650 TL,ye bu sistemi satarak 1000 TL - 1500 TL aralığına getirirsen çok çok daha iyi olur yoksa bu sisteme yapacağın her bir kuruş ölü yatırımdır.

Dost acı söyler alınma sakın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Sözün özü elindeki 650 TL,ye bu sistemi satarak 1000 TL - 1500 TL aralığına getirirsen çok çok daha iyi olur yoksa bu sisteme yapacağın her bir kuruş ölü yatırımdır.

Yok hocam alınmam yorumlarınız benim için önemli, sadece şuan o kadar nakit ayıramam bu işe ama hani bi 2 gb daha ram takviyesi orta seviyeli

bi ekran kartı bi de power takılsa şöle 500 w felan idare etmez mi beni bf3 1080 p yada 1600*900 medium da dahi oynayamazmıyız bi de anakart la ilgili bir

şey dememişsin bi onun mu idare ederi var yoksa sistemim baştan aşağı mı falso :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

Yok hocam alınmam yorumlarınız benim için önemli, sadece şuan o kadar nakit ayıramam bu işe ama hani bi 2 gb daha ram takviyesi orta seviyeli

bi ekran kartı bi de power takılsa şöle 500 w felan idare etmez mi beni bf3 1080 p yada 1600*900 medium da dahi oynayamazmıyız bi de anakart la ilgili bir

şey dememişsin bi onun mu idare ederi var yoksa sistemim baştan aşağı mı falso :)

Anakartının 8GB Ram ve daha üstü desteği olsa tabiki daha iyi olurdu ancak maalesef sadece 4GB RAM desteği var.
    RAM takviyesi olarak tabiki + 2GB RAM daha eklersen ve 500Watt güç kaynağı eklersen + R7 265 DualX eklendinmi 1600X900 oyunları rahat oynarsın.
    Eğer anakartın bios menüsünden işlemciye o.c. yağılabiliyorsa,birazda işlemciye o.c. yaparsan en azından işlemciyi 3.00Ghz,e getirebilirsen çok daha iyi olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dizzy
    Dizzy's avatar
    Erkek

Bunu adam edebilirmiyiz hocam :)

Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz

NVIDIA GeForce 9400 GT  1024 MB 128 Bit

ram 3gb ddr2

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

Anakartının 8GB Ram ve daha üstü desteği olsa tabiki daha iyi olurdu ancak maalesef sadece 4GB RAM desteği var.
    RAM takviyesi olarak tabiki + 2GB RAM daha eklersen ve 500Watt güç kaynağı eklersen + R7 265 DualX eklendinmi 1600X900 oyunları rahat oynarsın.
    Eğer anakartın bios menüsünden işlemciye o.c. yağılabiliyorsa,birazda işlemciye o.c. yaparsan en azından işlemciyi 3.00Ghz,e getirebilirsen çok daha iyi olur.

Verdiğin bilgiler için sağol hocam bu 3 parçayı bi araya getirip 2 2.5 sene daha idare edeyim yeter bana zaten, sonrasında kalan diğer parçalarıda yenilerim beni bi 6 7 sene daha götürür heralde :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dizzy bunu yazdı

Bunu adam edebilirmiyiz hocam :)

Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz

NVIDIA GeForce 9400 GT  1024 MB 128 Bit

ram 3gb ddr2

PSU+Anakart nedir ?  :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Hocam satın pcleri 500 liraya ps3 alın en azından bf3 değil 4 oynarsınız :)

Toplam Hit: 1190 Toplam Mesaj: 8