folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bu Sistemle Bu Oyun Açar Mı? Nfs The Run

Bu Sistemle Bu Oyun Açar Mı? Nfs The Run

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

İstenen kurulum                                                                                                                                                           Bendeki donanım (laptop)

Minimum System Requirements
    OS: Windows Vista SP2 32-bit                                                                                                  Win 7 Home Premium    Servis Pack 1
    DirectX: DirectX 10
    CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or equal AMD                                                                             İntel Core 2 Duo P7350  2.00 Ghz
    Memory: 3 GB                                                                                                                        4 GB
    HDD: 18 GB                                                                                                                           160 GB
    Graphics (AMD): 512 MB RAM ATI Radeon 4870 or better
    Graphics (NVIDIA): 512 MB RAM NVIDIA GeForce 9800 GT or better                                               NVIDIA GeForce 8600M GT

Need for speed yeni çıkan oyunu hakkındadır sorum:

arkadaşlar ben bu oyunu indirdim. kurdum ancak çalıştıramıyorum. benim bilgisayarda bu oyun çalışırmı ? çalışmaz mıçalışırsa ne tür bir ayar yapmam gerekli?

ilgilenen olursa çok makbule geçer.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

hocam buraya baktınızmı?

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Kendi şansımı yaratırım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

ekran kartın çok kötü hocam açmaz