folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bu Site Hakkinda Bilgisi Olan - Konusarakogren.Com

Bu Site Hakkinda Bilgisi Olan - Konusarakogren.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

konusarakogren.com sitesini inceliyorum. Konusarak ogreten bir site. Lakin nasildir hic bilmiyorum. Siz biliyor musunuz ? Kullandiniz mi ? Fake fln cikmasin sonra ? Iyi midir ?

Bilgi ve cevaplarinizi bekliyorum

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

bir bilen yok mudur ?

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Ne öğreniyormuşuz? (Mobildeyim bakamadım)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

hocam

ingilizceyi konusarsak ogretiyorlar oy diyo :) Ilgiltere , amerika dan ogretmenler fln var diyo :) skype uzerinden konusuyorsun fln diyo

diyo da iste bnede kullanip bilen var mi diye soruyorum :) fake fln cikip hava almialim ? :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

çok emin olmamakla birlikte kenya'lı bir arkadaşım sanırım orada öğretmen. özel ders gibi ama çok daha ucuz. ders falan da anlatıyormuş ama genel olarak konuşma pratik üzerine imiş. yani öyle  hatırlıyorum çok ayrıntısını sormamıştım ama. bu arada kenya ne alaka derseniz anadil ingilizce kenya'da :)

ha benim arkadaş kendi kendine de yapıyor olabilir tam bilmiyorum.

ekleme yapayım: kenya'dan yapmıyor dersi. Türkiye'de(Samsun) arkadaşım. ve bildiğim kadarıyla yüzyüze yapıyordu ama dediğim gibi çok bilgim yok ayrıntısını sormamıştım.

kofcu tarafından 29/Tem/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

ben de sevgiden yanayım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Şöyle bi baktım da fiyatlar pahalı göründü. Sohbetler bire bir mi oluyor grup halinde mi bilmiyorum. Ücretsiz deneme seçeneği var önce onu dene, baktın hoşuna gidiyor gi3 chatroulette ye seç amerikayı ingiltereyi salatalıkları blockla orda sohbet et. Baktın olmuyor parayı basar alırsın :)

Günlük 10 dklık paket varmış 10 dk ne konuşacaklar amk sigara içmeye ayırdığın süre bile günlük yarım saat min

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

ben esime hediye ettim, guzel

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Şöyle bi baktım da fiyatlar pahalı göründü. Sohbetler bire bir mi oluyor grup halinde mi bilmiyorum. Ücretsiz deneme seçeneği var önce onu dene, baktın hoşuna gidiyor gi3 chatroulette ye seç amerikayı ingiltereyi salatalıkları blockla orda sohbet et. Baktın olmuyor parayı basar alırsın :)

Günlük 10 dklık paket varmış 10 dk ne konuşacaklar amk sigara içmeye ayırdığın süre bile günlük yarım saat min

KAtilmiyorum degil. speaking24 de var bu aradad galiba bakalim. Konusa konusa ogrenmem gerekecek.

Toplam Hit: 784 Toplam Mesaj: 8
ingilizce