Bu Site Hakkinda Bilgisi Olan - Konusarakogren.Com
-
konusarakogren.com sitesini inceliyorum. Konusarak ogreten bir site. Lakin nasildir hic bilmiyorum. Siz biliyor musunuz ? Kullandiniz mi ? Fake fln cikmasin sonra ? Iyi midir ?
Bilgi ve cevaplarinizi bekliyorum
-
bir bilen yok mudur ?
-
Ne öğreniyormuşuz? (Mobildeyim bakamadım)
-
hocam
ingilizceyi konusarsak ogretiyorlar oy diyo :) Ilgiltere , amerika dan ogretmenler fln var diyo :) skype uzerinden konusuyorsun fln diyo
diyo da iste bnede kullanip bilen var mi diye soruyorum :) fake fln cikip hava almialim ? :)
-
çok emin olmamakla birlikte kenya'lı bir arkadaşım sanırım orada öğretmen. özel ders gibi ama çok daha ucuz. ders falan da anlatıyormuş ama genel olarak konuşma pratik üzerine imiş. yani öyle hatırlıyorum çok ayrıntısını sormamıştım ama. bu arada kenya ne alaka derseniz anadil ingilizce kenya'da :)
ha benim arkadaş kendi kendine de yapıyor olabilir tam bilmiyorum.
ekleme yapayım: kenya'dan yapmıyor dersi. Türkiye'de(Samsun) arkadaşım. ve bildiğim kadarıyla yüzyüze yapıyordu ama dediğim gibi çok bilgim yok ayrıntısını sormamıştım.
kofcu tarafından 29/Tem/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Şöyle bi baktım da fiyatlar pahalı göründü. Sohbetler bire bir mi oluyor grup halinde mi bilmiyorum. Ücretsiz deneme seçeneği var önce onu dene, baktın hoşuna gidiyor gi3 chatroulette ye seç amerikayı ingiltereyi salatalıkları blockla orda sohbet et. Baktın olmuyor parayı basar alırsın :)
Günlük 10 dklık paket varmış 10 dk ne konuşacaklar amk sigara içmeye ayırdığın süre bile günlük yarım saat min
-
ben esime hediye ettim, guzel
-
noname bunu yazdı
Şöyle bi baktım da fiyatlar pahalı göründü. Sohbetler bire bir mi oluyor grup halinde mi bilmiyorum. Ücretsiz deneme seçeneği var önce onu dene, baktın hoşuna gidiyor gi3 chatroulette ye seç amerikayı ingiltereyi salatalıkları blockla orda sohbet et. Baktın olmuyor parayı basar alırsın :)
Günlük 10 dklık paket varmış 10 dk ne konuşacaklar amk sigara içmeye ayırdığın süre bile günlük yarım saat min
KAtilmiyorum degil. speaking24 de var bu aradad galiba bakalim. Konusa konusa ogrenmem gerekecek.