Bu Site Nasıl Oluyorda Google, Facebook, Youtube Gibi Sitelerden Backlink Alıyor?
-
İyi Akşamlar Arkadaşlar,
www.bedavaingilizcedersler.com sitesini belki biliyorsunuzdur. Bu siteyi Alexa'da sorgulattığımda Google, Youtube, Facebook gibi sitelerden backlink aldığını gördüm. Bunu nasıl yapmış olabilir? Fikirlerini bekliyorum...

-
facebook app geliştirmiş adam. google büyük ihtimal plus hesabıdır. yutup backlink zaten google'de ufak bi arama ile detayl ıbilgi bulabilirsin. kısaca video altlarındaki açıklamalara site adreslerini yazıyorlar.
zamanla bunları backklink olarak kabul etmiş sistem.
-
Veysel banada yapalım
-
Kreyzi bunu yazdı
facebook app geliştirmiş adam. google büyük ihtimal plus hesabıdır. yutup backlink zaten google'de ufak bi arama ile detayl ıbilgi bulabilirsin. kısaca video altlarındaki açıklamalara site adreslerini yazıyorlar.
öyle diyosun ama page olarak direk google.com gösteriyor. plus.google.com değil yada herhangi bir google.com/zımbırtı.php tarzı değil :S ala ala garip
-
Cosmic bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
öyle diyosun ama page olarak direk google.com gösteriyor. plus.google.com değil yada herhangi bir google.com/zımbırtı.php tarzı değil :S ala ala garip
şu yardım sayfaları da olabilir aslında. orada öyle gözükmesinin sebebi google'nin yapmış olduğu bir şey olabilir.
anasayfaya hacklink mi bastı ne yaptı :D
-
Nasıl fark ettin :D
-
noname bunu yazdı
Nasıl fark ettin :D
He ya işin yok mu senin harbi den :D
-
Site çok boktanmış.
-
Ayazz bunu yazdı
Site çok boktanmış.
aklımdan aldın :D
-
Kreyzi bunu yazdı
Söylediklerinin incelenmesi lazım. Bu arada şu linkten : http://www.alexa.com/siteinfo/bedavaingilizcedersler.com sitenin aldığı backlinkleri görebilirsiniz. Hemen aşağıda "Total Sites Linking In 147" ibaresini görebilirsiniz.