folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Site Nasıl Oluyorda Google, Facebook, Youtube Gibi Sitelerden Backlink Alıyor?

Bu Site Nasıl Oluyorda Google, Facebook, Youtube Gibi Sitelerden Backlink Alıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

İyi Akşamlar Arkadaşlar,

www.bedavaingilizcedersler.com sitesini belki biliyorsunuzdur. Bu siteyi Alexa'da sorgulattığımda Google, Youtube, Facebook gibi sitelerden backlink aldığını gördüm. Bunu nasıl yapmış olabilir? Fikirlerini bekliyorum...

alexa

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

facebook app geliştirmiş adam. google büyük ihtimal plus hesabıdır. yutup backlink zaten google'de ufak bi arama ile detayl ıbilgi bulabilirsin. kısaca video altlarındaki açıklamalara site adreslerini yazıyorlar.

zamanla bunları backklink olarak kabul etmiş sistem.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Veysel banada yapalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

facebook app geliştirmiş adam. google büyük ihtimal plus hesabıdır. yutup backlink zaten google'de ufak bi arama ile detayl ıbilgi bulabilirsin. kısaca video altlarındaki açıklamalara site adreslerini yazıyorlar.

öyle diyosun ama page olarak direk google.com gösteriyor. plus.google.com değil yada herhangi bir google.com/zımbırtı.php tarzı değil :S ala ala garip

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

öyle diyosun ama page olarak direk google.com gösteriyor. plus.google.com değil yada herhangi bir google.com/zımbırtı.php tarzı değil :S ala ala garip

şu yardım sayfaları da olabilir aslında. orada öyle gözükmesinin sebebi google'nin yapmış olduğu bir şey olabilir.

anasayfaya hacklink mi bastı ne yaptı :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Nasıl fark ettin :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı

Nasıl fark ettin :D

He ya işin yok mu senin harbi den :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Site çok boktanmış.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Site çok boktanmış.

aklımdan aldın :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Söylediklerinin incelenmesi lazım. Bu arada şu linkten : http://www.alexa.com/siteinfo/bedavaingilizcedersler.com sitenin aldığı backlinkleri görebilirsiniz. Hemen aşağıda "Total Sites Linking In 147" ibaresini görebilirsiniz.

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 10