Bu Sitedeki İş Nedir, Bilen Var Mı?
-
Nette dolaşırken şu siteyi gördüm:
http://www.sermayesizbasari.com/
Baya bi övmüşler, sıkmışlar, ama ne iş yaptıklarını yazmamışlar, tam olarak. Merak ettim mail adresimi felan yazdım ama belki bizden bilen vardır diye düşündüm.
Bu site ve yaptıkları iş hakkında bilgisi olan varmı ?
-
Organ mafyasi olmasin :P pek bi bilghim yok valla :)
-
site ultra ötesi amatör bir site yaptıkları yada anlattıkları işin gerçek olmadığına adım gibi eminim,ondan acaba ne yapıyorlar die sormam bile.Heee sitenin amacı ne dersen bence mail list oluştumak sonrada bunları kariyer.net gibi sitelere satmak :)
-
Mailime cevap geldi:
merhaba 64 ülkede faliyetgösteren uluslararasıbir şirketiz wellness sektöründe çalişiyoruz inanilmaz bir büyümedeolan şirketimizin bu yılki cirosu 3.5 milyar dolar network sistemle çaliştiğımız için bunu size detaylı anlatmam mümkün degil dolayısı ilesizi seminere yönlendirecek bu seminerde işle alakalı detaylı bir şekilde bilgileneceksiniz ve daha sonra işi yapıp yapmama konusunda karar vereceksınız
ıyı günler selahattin yıldız 05327935448Kolpa amk...
-
yalan dolan vercen bunları savcılığa amk 3.5 milyar dolar ciron var siten bedava siteelrden ilginç bide dediğine bak anlatmam mümklün deil numaram ara komple fake
-
"şirketimizin bu yılki cirosu 3.5 milyar dolar ve boş zamanımız olmadığı için bir web site yapamadık şöyle .comlu janjanlı falan." deseydi inanırdım herhalde
-
http://www.secretcv.com/ilan/ilan_goster.php?id=210470
valness is ilanlari :)
kolpa tabi, kim tas atmadan para kazandirir, veya titan saadet zinciridir. baska birsey degildir
-
sitede bi sitemynet havası var ama...
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------havası fazla :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------havası fazla :)
adam sitemynet.com da site yapmış. HTML sini copy past yapmış :D sallamış. bi kere öyle büyük şirketlerde hiç bir şekilde isim verilmez. müşteri hizmetleri numaraları vardır. adam sana cep telefonu numarasını vermiş :D bırakın bu spekilasyonları :D yakışmıyor yaw yakışmıyor....