Bu Sitenin İş Adresi Yok Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

biraz sonra bu yapıkredinin aşağısına doğru gideceğim bi kere arabayla o taraftan geçtim bu fabrika orda olması lazım

netten bakayım dedim adresi yok adamlar site editliyor eski zamanlarına baktık ordada yok tam detaylı olarak nasıl bakılabilir. hiçmi adres yazmamışlar..

http://web.archive.org/web/20040610030024/http://www.de-ka.com/ 

fabrikanın gerçek adı de-ka.com ama editleme çalışması yapıyorlar mış. sabah sabah oturdum. bi adres bakıyım dedim onuda bulamadık. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Firma hakkında en son sicil kayıtlarına göre gerekli bilgi aşağıda gösterilmiştir.

Merkez Nakli Suretiyle Kaydı Kapalı
    Takyidat Var mı?

İptal Tarihi 28.01.1997
    Ticaret Sicil No5450 / 8
    Ticaret ÜnvanıDE-KA ELEKTROTEKNİK SANAYİ
     VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İş AdresiYAYALAR MAH.KURTKÖY CAD.NARİN
     SOK.NO.11
     PENDİK
    Telefon02163071184

Faks
    Sermaye20.000,00 YTL

Ana Sözleşmenin Tescil Tarihi05.05.1993

Odaya Kayıt Tarihi06.05.1993
    Meslek Grubu42-ELEKTRİK TESİSAT MALZEMESİ VE ELEKTRONİK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sen bu adresi ben çıkmadan önce verseydin yanlış yere gidecektim deka şekerpınar yolunun orda çayırova güzeltepe konutların ordaki yapıkıredi işletmesinin aşağısında kalıyor muş

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    n bilim www.ito.org.tr den resmi kayıtlardan baktım :|
Toplam Hit: 1936 Toplam Mesaj: 4