folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Bu Siteye Üye Olun Ubuntu Kapınıza Kadar Gelsin

Bu Siteye Üye Olun Ubuntu Kapınıza Kadar Gelsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba;

Tamanen ücretsiz ve Orijinal Tam Sürüm Ubuntu dağıtımının dünyanın diğer ucundan kapınıza kadar gelmesini istermisiniz? Eğer bu sürüme sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece https://shipit.ubuntu.com/ adresine girip gerekli bilgileri doğru olarak doldurmak ve formu göndermek.Ubuntu Sürümüz 10 gün için kapınıza teslim hiçbir ücret ödemenize gerek yok.Benim CD geldi, sizinlede paylaşmak istedim.1 veya 3 adet isteme hakkınız var.

-Kargo ucreti felan YOK.

-Kesin geliyor.Biden fazla istekte bulunabilirsiniz.1 ya da 3 hafta icerisinde kapınızda.

Güle güle kullanın.Artık bırakalım amk su Windows bagımlılıgını :)

Saygılarımla

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    almayan kalmadı zaten bi boka yaramıyo ubuntu zaten herkes ubuntuyu kullanacagından deilde ulan bedava gelirmi acaba gelirse nasıl olur gelsin gorelim diye kayıt oluyo oraya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    aynen dai almayan kalmadı :P gelenleri daaatıoz sabi sübyana o ipnelerde beğenmiyor atıo çöpe mk aehaeha
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    alla alla...menim nie haberim yoq yaf (:  halbuki kac aydır linux kasıyoz amk...nese olsun bakalım indirmeyen vardir illaki canım olur mu o kadar da diil yane.birisine bari faydamız dokunur (:

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben varım ulan almayan :) bilerekte almıyorum kullanmayacağım şeyi niye alayım ki ak.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    bende almadım adamların kargo parasına bide korsan cd sine yazık a.q. ama doğanım yada doğan görünümlü şahinim olsaydı kesin alırdım aynasına takmak için
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    valla sadece bedava diye sipariş vericem

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 7