Bu Siteye Üye Olun Ubuntu Kapınıza Kadar Gelsin
-
Arkadaşlar merhaba;
Tamanen ücretsiz ve Orijinal Tam Sürüm Ubuntu dağıtımının dünyanın diğer ucundan kapınıza kadar gelmesini istermisiniz? Eğer bu sürüme sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken sadece https://shipit.ubuntu.com/ adresine girip gerekli bilgileri doğru olarak doldurmak ve formu göndermek.Ubuntu Sürümüz 10 gün için kapınıza teslim hiçbir ücret ödemenize gerek yok.Benim CD geldi, sizinlede paylaşmak istedim.1 veya 3 adet isteme hakkınız var.-Kargo ucreti felan YOK.
-Kesin geliyor.Biden fazla istekte bulunabilirsiniz.1 ya da 3 hafta icerisinde kapınızda.
Güle güle kullanın.Artık bırakalım amk su Windows bagımlılıgını :)
Saygılarımla -
almayan kalmadı zaten bi boka yaramıyo ubuntu zaten herkes ubuntuyu kullanacagından deilde ulan bedava gelirmi acaba gelirse nasıl olur gelsin gorelim diye kayıt oluyo oraya
-
aynen dai almayan kalmadı :P gelenleri daaatıoz sabi sübyana o ipnelerde beğenmiyor atıo çöpe mk aehaeha
-
alla alla...menim nie haberim yoq yaf (: halbuki kac aydır linux kasıyoz amk...nese olsun bakalım indirmeyen vardir illaki canım olur mu o kadar da diil yane.birisine bari faydamız dokunur (:
-
ben varım ulan almayan :) bilerekte almıyorum kullanmayacağım şeyi niye alayım ki ak.
-
bende almadım adamların kargo parasına bide korsan cd sine yazık a.q. ama doğanım yada doğan görünümlü şahinim olsaydı kesin alırdım aynasına takmak için
-
valla sadece bedava diye sipariş vericem
Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 7