Bu Siteyi Nasıl Calariz Editleyip Kullanmam Lazım.
-
http://mustafa.com.tr/ adlı site cok hosuma gitti editleyip biseyler yapmak istiyorum.
-
flash site oldugune gore, firefox unmuydu neydi sitelerdeki flashlari indiren bi eklentisi vardi , yadan baska bi porgramla bi sekilde indiriliyo, onunla indir , "swf to fla" die googlede ara swf den fla ya ceviren bi program bul onunla duzenle :)
-
Sothink SWF Decompiler sanirim böyle bisiydi adi ..programin isini görebilir.
-
hoca flashgetle bir dene :)
-
Sothink SWF Decompiler kullandım eksik flashları calıyor saglam bir program lazım elinde olan varmıdır beyler?
-
Filme yakışan bir site olmuş...Bu arada film 29Ekim'de hatırlatırım :)
-
save Flash 4.0 bi bak derim ben kulladım iyi bir pro
-
teleport pro ile ne varsa çek sonra sothink ile editle gitsin flasha import et diyeceğim ama o daha da kastırışlı iş *.fla çeviren bir proğram bul o daha iyi olur ama boyut 2 katına çıkıyor , flashda kastırırsan az yaparsın bunu.
-
firefox download helper yahut orbitle swfleri indirirsin bi zmanlar swf2fla die bi program indirmişim ne kadar işe yarıyordu hatırlamıyorum onu bi dene fla ya çevirmek için
-
swf'yi fla'ya dönüştüren programlar bu tür sitelerde pek işinize yaramaz.tonla obje icerir fla halinde hepsi karışık çıkar + actionscript cevirirken genelde hata yapar.
cok zor bişi deil aslında :S biraz kasılırsa birebir aynısı yapılabilir :)
-
flash bilgim o kadar ustun deil ne yazıkki :)
Toplam Hit: 1606 Toplam Mesaj: 11