Bu Sorun Niçin Oluyor Çıldırıcam.
-
Merhabalar,
Yaklaşık Bir Aydan Fazla Net Kafayı Yedi. Sorunun Nedeni ni Bende Çözemedim. Durumu Aşşadaki Resim İzah Ediyor. Modem Arayüzüne Giriyorum Net Var Modeme Bakıyorum Işıklar Eksiksiz Yanıyor Ama Benim PC nete Girmiyor. 10 Kez Modem Arayüzünden Res 5 Kez Modemin Güç Bablosunu Çıkarıp Takıp Modeme Res Yaklaşık 3-4 Kez de PC ye Res Attıkdan Sonra Net Geliyor. :|
Buyrun Resim;
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/13/8942.jpg -
bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Istirabim-141364/
herkeste var sanırım bu sorun. ama kimse bişe bilmiyor
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------
bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Istirabim-141364/
herkeste var sanırım bu sorun. ama kimse bişe bilmiyor
-----------------------------Benimde Servis sağlayıcısı türknet fakat bende hiçbir siteye girmiyor DNS Girmiyorum Hiç Nete Girmiyor Sorun Akşama Kadar Devam Ediyor DNS giriyorum Yukarıda Yazdığım Yöntem Gibi Nete Girebiliyorum :D çıldırıcam amg
-
Ben sana bişi diyim mi afedersiniz ama bu sktiimin süperonlaynı hep aynı şeyleri söylüyor. Mal herif modemin yanına git, kapatıp aç, burdan bişe gözükmüyor diyip duruyo. Gavat gören de dağdan indik sancak.
-
konpi bunu yazdı:
Ben sana bişi diyim mi afedersiniz ama bu sktiimin süperonlaynı hep aynı şeyleri söylüyor. Mal herif modemin yanına git, kapatıp aç, burdan bişe gözükmüyor diyip duruyo. Gavat gören de dağdan indik sancak.
-----------------------------bende müşteri hizmetlerini arasam banada öyle sölücekelri için moralimi bozmak istemiyorum :W ama bunada bir çare bulunmalı amk artık yaw :W
-
turknetin bazı ipleri sorunlu ama ayda bir denk gelir oda bende kullanıyorum sorun yok
sen ara bence onları.
-
metalati bunu yazdı:
turknetin bazı ipleri sorunlu ama ayda bir denk gelir oda bende kullanıyorum sorun yok
sen ara bence onları.
-----------------------------ama modeme net geliyor pc modemdeki neti görmüyor bunu halledemezler geri çevirirler gibime geliyor ama bir arayayım :|
-
Arkadaşım benim düşünceme göre 3 nedeni var 1 cisi modemine nekadar reset atarsan at eğer hattında port yönlendirme var ise bütün bağlantıların tam gözükür ama erişimine izin vermez kimi modemlerde port yönlendirme gözükür kiminde gözükmez(ISS telefon aç) 2 cisi eğer bilgisayarına ağ ile ilgi trojen veya herhangi bir program indirip kurmuş isen nekadar format atarsan at d sürücün var ise bunun içerisinde system volume dosyası var işletim sistemi kayıtları ve bazı yedeklerini buraya atıyor bunu sanal işletim sistemleri ile klasörü tamamen silerek tekrar format at ve bilgisayarına yedeklemiş oldugun programlardan kurulum yapma sadece bilgisayarın driverlerı var ise onları kur ve d sürücüsüne giris yapma flash bellek takma :) internete 1-2 saat öyle takıl eğer problem çıkmaz ise anti virüs programını kur bütün yedeklerini tekrar tarat ha yok ben ugrasamam böyle gıldırcıklarla c: sürücüsünede d: sürücüsünede formatı çak p kur ethernet driver kur internetini dene
gelelim 3 seçeneğe yayınlamış oldugun resimde sağ tarafta modem güncellemesi yapın diyor sağ tarafta bu sana kalmıs eğer modem güncelemeyi daha önce yaptıysan versiyon güncellemesi yap şimdiden kolay gelsin :)