Bu SP2 Nin Allah Cezasını Versin !
-
Ya hojalar su an makinamda bi sorun başladı makinayı yeni formatladım kurdum güzel acılırken donuyor
Bunun SP2 den kaynaklandığınıda biliyorum cunku bi kaç makinada daha başıma geldi bunun bi çözümü varmıdır pratik bi şekilde yoksa windows vistayı mı bekleyelim :)
bilgisi olan bi seyler karalasın suraya
-
Tek Çözüm. Format atıp üstüne sp2 yüklemiceksin. Önemli dosyaların varsa başlangıç disketini takıp başka bir diske yedekliceksin
-
bilgisayarin ozellikleri ne ?
sp2 oyle kolay kolay pc kilitlemez sp2 yi kaldirmadan once kullandigin antivirus programini kaldir tekrar kurmadan kapat ac bakalim.
-
Under bazı pclerde oluyor ne alakaysa. Mesela bende 2000 de üstüne sp kurarsan aynı şey oluyor (:
-
normalin üstüne sp2 kurarsanız öyle oluyo bide sp2li windows var onu kurun o daha sorunsuz
-
Babalar sp2'li bir xp (türkçe) linki biliyor musunuz?
-
Hojalar SP2 li windows kurdum sonradan sp2 yi yüklemedim ve bi kaç kere kurdum yine aynı yapıyor kendi aklımca bi şekil sadece makinayı açabiliyorum kullanıcı tanımlıyorum makinaya ilk vindows acıldıgında hangi kullanıcı diye soruyo orada bi 1 dakika beklediğimde o zaman acılıyor ama orayaı hemen gecersem takılıyor makinam DATRON notebook centrino 1.7 512 ram 128 ekran kartı makinamdan kaynaklandığını zannetmiyorum
Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 7