Bu Spamlar Nerden Geliyo ?
-
Hocalar bi tuning sitem var ilgilenemiyrum daha dogrusu yaptım sitesi ugrasamadım her neyse oyle duruyodu 1 hafta once girdim değişik konular acılmıs sımdıdede silmedim görün diye birileri tarafındanmı yapılıyo yoksa mybb nin bi ipneliğimi
http://www.giresuntuning.com/gt-garaj-f-39.html
-
up: müridler deli olacam ulan nerden geliyo kim atıyo :smybb den anlayan varsa bi bakabılırmı
DJ_Alper Nerdesin : )
-
konuyu açanı niye banlamadın ?
-
e hocam sen de oraya konu açmışsın ? hem konular tuningle ilgili yanlıs olan ne ?
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
e hocam sen de oraya konu açmışsın ? hem konular tuningle ilgili yanlıs olan ne ?
-----------------------------hocam hemen hemen her gün siliyorum 1 saat önce sildim banlıyorum en fazla 1 hafta sobra tekrar geliyo yok anlamaığım mantıklı bişi yazsa ne yazıdıgı belli deil 1 sayfa biri birinde yazılar
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------hocam hemen hemen her gün siliyorum 1 saat önce sildim banlıyorum en fazla 1 hafta sobra tekrar geliyo yok anlamaığım mantıklı bişi yazsa ne yazıdıgı belli deil 1 sayfa biri birinde yazılar
bottur o bottur, ipsini alıp google da araştır ne olduğu çıkar, ona göre ipden block atarsın.Ha bana kalırsa hiç ellme, bırak botlar yazsın çizsin, reklamın iyisi kötüsü olmaz, ilerde hit gelir :D -
captcha maptcha falan kursan ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
captcha maptcha falan kursan ?
-----------------------------oda neki :d
-
ve VB lerde genelde böyle bir açık var bizde bir ara ikisini kurduk aynı şekilde bizede nufus etmişlerdi saolsun webmaster arkadaş lisanslı vb kurdu düzeldi... yada indirdiğin yerde problem var..
-
hay sokam botuna :S ulan bu botlar bukadar akıllı olmaz hergün spam siliyorum
ip leri aldım gogolede arattğımda spam diyo ama kım nasıl :|
Allah Aşkına Bi yardımcı olun
http://www.giresuntuning.com/gt-garaj-f-39.html
edit : bilgileri burda
E-Posta Adresleri: ii36246@gmail.com Son Aktiflik: Bugün, 03:07 AM Kayıt Tarihi: Bugün, 03:06 AM Yerel Zaman: 10-03-2011, 02:50 PM Mesajlar: 1 Yaş: 24 Günlük Mesaj Sayısı: 1 Rep Puanı: 0 Toplam Mesaj Oranı: 0.72 Uyarı Seviyesi: 0% Kayıt olunan IP: 195.62.25.235 Bilinen son IP eşleşmesi: 195.62.25.235