Bu Tablet İçin Görüşleriniz
-
-
bende bunu almayı düşünüyordum ki bi arkadaş piranha tablet ile ilgili konu açmış piranha deyince biraz daha güveniyor insan tabi ama bu ainol un videolarını falan izledim iyi gibi , birde buyincoins ten alsak bu cihazlardan birini elimize ulaşması aşamasında bir sıkıntı olur mu acaba
-
site guvenilir bi sıkıntı olmaz ama gümrükde kalma durumu var işte.
-
neden tablet aldıgınızı cok merak ettim.kız arkımda var.ilk geldiğinde elinden düşürmüordu simdi pek sallamıyor.bence bir heves ve gereksiz bişi..
-
zamanla şarj tutmama problemi cikarmi acaba bence herkesin kullandığı modeller var donanimhaber den uzun vadede kulananlarin yorumlarına bakıp onlardan alın.ayrıca sevgiliylede iyi olur wifiden bağlanıp evde görüntülü konuşma yapılabilir
-
bildiğim kadarıyla 75 avroya kadar gümrükte kalmaz
75 avroya kargoda dahil
diyelimki gümrükte kaldı kargo ücreti cıkarılır ve kalan fiyata %20 gümrük vergisi + ardiye ücreti ödenir
özel kargo şirketiyle gelirse o ardiye ücreti ürünün fiyatından bile fazla olabilir
ibneler bilerek gümrüğe sokuyor ardiye ücreti alabilmek için
ptt ile çalısan sitelerden alışveriş yapın
gümrüğe takılsa bile ardiye ücreti 5-10 lirayı geçmez
ha şöylede bir durum yanlış hatırlamıyorsam 3g li gsm li cihazların zaten yurtdısından getirilmesi yasak onada dikkat edersin
ayrıca yukarıdaki arkadasın dediği gibi tüketim çılgınlıgına ortak olmayın
gercekten ihtiyac varsa yönelin böyle cihazlara hiçbiri bence pc nin yerinin tutmaz