Bu Tablet İçin Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-mars-android-4-0-cortex-a9-1ghz-tablet-pc-8gb-1gb-ram-capacitive-product-15972.html

bende bunu almayı düşünüyordum ki bi arkadaş piranha tablet ile ilgili konu açmış piranha deyince biraz daha güveniyor insan tabi ama bu ainol un videolarını falan izledim iyi gibi , birde buyincoins ten alsak bu cihazlardan birini elimize ulaşması aşamasında bir sıkıntı olur mu acaba 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

site guvenilir bi sıkıntı olmaz ama gümrükde kalma durumu var işte.

bir kere veren orospu olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

neden tablet aldıgınızı cok merak ettim.kız arkımda var.ilk geldiğinde elinden düşürmüordu simdi pek sallamıyor.bence bir heves ve gereksiz bişi..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    zamanla şarj tutmama problemi cikarmi acaba bence herkesin kullandığı modeller var donanimhaber den uzun vadede kulananlarin yorumlarına bakıp onlardan alın.ayrıca sevgiliylede iyi olur wifiden bağlanıp evde görüntülü konuşma yapılabilir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla 75 avroya kadar gümrükte kalmaz

75 avroya kargoda dahil

diyelimki gümrükte kaldı kargo ücreti cıkarılır ve kalan fiyata %20 gümrük vergisi + ardiye ücreti ödenir

özel kargo şirketiyle gelirse o ardiye ücreti ürünün fiyatından bile fazla olabilir

ibneler bilerek gümrüğe sokuyor ardiye ücreti alabilmek için

ptt ile çalısan sitelerden alışveriş yapın

gümrüğe takılsa bile ardiye ücreti 5-10 lirayı geçmez

ha şöylede bir durum yanlış hatırlamıyorsam 3g li gsm li cihazların zaten yurtdısından getirilmesi yasak onada dikkat edersin

ayrıca yukarıdaki arkadasın dediği gibi tüketim çılgınlıgına ortak olmayın

gercekten ihtiyac varsa yönelin böyle cihazlara hiçbiri bence pc nin yerinin tutmaz

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 879 Toplam Mesaj: 6