Bu Tahribat Süperrr
-
ya bu tahribat.com harbiden 1 tane ya :) burda herşey paylasılabilio dier sitelerde bi resmilik var sanki resmi dairedesin 1 hata yap hemen bilmem ne yaiolar burda herkez yardımcı olio saolsun herkez
-
canım sen şimdi yarın buluşcağın için adrenalin falan böle baya romantik ve bir o kadarda ruhsal bir kaos içindesin bence sen 31 çek yat uyu yarına hazırlan. Birde kahvaltı yap sabah!
-
Konu Neden Geyiq BöLümünde? Yoksa ModLarmı Taşıdı :D
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------
canım sen şimdi yarın buluşcağın için adrenalin falan böle baya romantik ve bir o kadarda ruhsal bir kaos içindesin bence sen 31 çek yat uyu yarına hazırlan. Birde kahvaltı yap sabah!
-----------------------------hahah :D aq senin :D:D
yaw şaka maka valla öyle ha. bakın üstüne alınan alınsın hiç sikimde değil. artık Türkiye'de forumlar öyle bir hal almışki aq dağdan inen forum açıyo. yok paylaşımın tek adresi, paylaşımın yeni adresi yok ebenin amı.
ortam, sıcak ortam, dostluk ortamı diyolar aq benim gibi sempatik ve olağanüstik kişilik şimdiye kadar tbt hariç hiçbir forumdan keyif almış değil. keyif aldıklarımın da adminlerini, modlarını filan tanıyorum ha. yani öyle bir üyelen tanışıp kaynaşmam belki de 2-3 tür. diyeceğim şudur ki "işini bilmeyen kasap, götüne girer masat" :D böyle bi sikim bilmeyen, hazır vB kuran forumların aq tahribat rulzz! okkadar !---
byAlex, konu zaten geyiqteydi. ben ilk girdiğimde [dün] konu geyiq bölümündeydi.O zaman yazacaktım bu yorumumu da flood koruması girdi bana :D -
osiris onla alakası yok buluscaz die aq hayatımız olcak deil ya bak dier arkadasda bana katılıo
-
geyik diye öle dediydim=)
-
bu tahribat süperrr i görünce uçan tbt de yapıldı falan sandımdı.. her insan bi dönemde aşka gelir tbtye aşığım konusu açar 2 yıl sonra el alışkanlığından girer tbt ye alışırsın
-
eski teması daha güzeldi ama ;) kanlı manlı