Bu Tahribat Süperrr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    ya bu tahribat.com harbiden 1 tane ya :) burda herşey paylasılabilio   dier sitelerde bi resmilik var sanki resmi dairedesin 1 hata yap hemen bilmem ne yaiolar  burda herkez yardımcı olio saolsun herkez

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    canım sen şimdi yarın buluşcağın için adrenalin falan böle baya romantik ve bir o kadarda ruhsal bir kaos içindesin bence sen 31 çek yat uyu yarına hazırlan. Birde kahvaltı yap sabah!

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Konu Neden Geyiq BöLümünde? Yoksa ModLarmı Taşıdı :D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    -----------------------------
    canım sen şimdi yarın buluşcağın için adrenalin falan böle baya romantik ve bir o kadarda ruhsal bir kaos içindesin bence sen 31 çek yat uyu yarına hazırlan. Birde kahvaltı yap sabah!
    -----------------------------

hahah :D aq senin :D:D

yaw şaka maka valla öyle ha. bakın üstüne alınan alınsın hiç sikimde değil. artık Türkiye'de forumlar öyle bir hal almışki aq dağdan inen forum açıyo. yok paylaşımın tek adresi, paylaşımın yeni adresi yok ebenin amı.
    ortam, sıcak ortam, dostluk ortamı diyolar aq benim gibi sempatik ve olağanüstik kişilik şimdiye kadar tbt hariç hiçbir forumdan keyif almış değil. keyif aldıklarımın da adminlerini, modlarını filan tanıyorum ha. yani öyle bir üyelen tanışıp kaynaşmam belki de 2-3 tür. diyeceğim şudur ki "işini bilmeyen kasap, götüne girer masat" :D böyle bi sikim bilmeyen, hazır vB kuran forumların aq tahribat rulzz! okkadar !

---
    byAlex, konu zaten geyiqteydi. ben ilk girdiğimde [dün] konu geyiq bölümündeydi.O zaman yazacaktım bu yorumumu da flood koruması girdi bana :D

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    osiris onla alakası yok  buluscaz die aq hayatımız olcak deil ya  bak dier arkadasda bana katılıo

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

geyik diye öle dediydim=)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    bu tahribat süperrr  i görünce uçan tbt de yapıldı falan sandımdı.. her insan bi dönemde aşka gelir tbtye aşığım konusu açar 2 yıl sonra el alışkanlığından girer tbt ye alışırsın

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    eski teması daha güzeldi ama ;) kanlı manlı
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 8