folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Tam Olarak Ne İşe Yarar?

Bu Tam Olarak Ne İşe Yarar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

http://www.incehesap.com/s-link-ses-karti-fiyati-25576/?gclid=CLmNqZPc78ECFbDLtAodCnAAYQ

yani standart bir laptop un yapamadığı neyi bu kart sayaesinde yapabiliriz? özelliği nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bildiğin usb ses kartı hocam, benim toshiba laptopun ses kartı bozulmuştu, bunu kullandım

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Adı üstünde usb ses kartı.

Eğer notebook veya masaüstü bilgisayarının ses kartı bozuksa, bunu alırsın usb'den bilgisayarına takıp sürücüsünü yüklersin. 

Daha sonra kolonları da bu usb'nin kıçına takıp ses dinleyebilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ses kartı olduğunu anladım ben sorumu şu şekil sorayım

yani ses kartım çalışıyo ben bunu alsam extra birşeyi varmı?

meesela bunun kıçına birde mikrafon takıp ses alabilirmiyim herhangi bir artısı derken mevcut pcnin board ses kartından artısı olurmu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Ses kartın bozulursa ve garanti dışındaysan alıp kullanıyorsun hocam.

Veya ses kartın çalışıyordur ama ses kaydı yaparken (örneğin gameplay videosu çekiyorsun) dip ses fazla oluyor veya cızırtılar oluyorsa alıp kullanıyorsun.

Usb olması pratiklik te sağlıyor. Mesela http://www.compel.com.tr/P/1-10-3431 linketi ses kartıyla kaliteli vokal veya akustik akyıtlar alabiliyorsun. Al laptobunu yanına git dağda bayırda kırda şarkı söyle gitar çal ve bunu kaliteli bir şekilde kaydet.

Gibi...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Veya ses kartın çalışıyordur ama ses kaydı yaparken (örneğin gameplay videosu çekiyorsun) dip ses fazla oluyor veya cızırtılar oluyorsa alıp kullanıyorsun.

Usb olması pratiklik te sağlıyor. Mesela http://www.compel.com.tr/P/1-10-3431 linketi ses kartıyla kaliteli vokal veya akustik akyıtlar alabiliyorsun. Al laptobunu yanına git dağda bayırda kırda şarkı söyle gitar çal ve bunu kaliteli bir şekilde kaydet.

Gibi...

ok.

şimdi babam mikrafon aldı. udu da var sazda var. bunlara birde öpücük aldı.

sses kaydı ve amfi olmadan işte mesela sazın bağlayıp hoporlerden ses istiyo. olaya hiç hakim olamadığımız içinde bilmiyoruz bu iş görürmü?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bu zımbırtıların ses kalitesi nasıldır? Laptop'ın üzerinde onboard halde bulunan ile aynı kaliteyi alabilir miyim? Elbette bunun da çeşitleri var, pahalısı var, kalitelisi var. Ortalama 10-20 lira civarında olanlarınkini merak ediyorum. 2+1 ses sisteminde farkı hisseder miyim? Şu anki ses girişi yalama olmuş kabloyu en ufak oynatmada hoparlör/kulaklık görülmemeye başlıyor. Bundan almayı düşünüyordum, konu isabet oldu.

Austen tarafından 10/Kas/14 12:23 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Slothere bunu yazdı

Bu zımbırtıların ses kalitesi nasıldır? Laptop'ın üzerinde onboard halde bulunan ile aynı kaliteyi alabilir miyim? Elbette bunun da çeşitleri var, pahalısı var, kalitelisi var. Ortalama 10-20 lira civarında olanlarınkini merak ediyorum. 2+1 ses sisteminde farkı hisseder miyim? Şu anki ses girişi yalama olmuş kabloyu en ufak oynatmada hoparlör/kulaklık görülmemeye başlıyor. Bundan almayı düşünüyordum, konu isabet oldu.

Hocam tercihine göre bu zımbırtılarla home stüdyo bile kurarsın. (Tercihine göre binlerce liraya bile usb ses kartı alabilirsin) Tabii ki iş maddiyata bakıyor ancak 20-30 liralık usb ses kartlarıyla da, onboard ses kartıyla aynı veya daha yüsek bir kaliteyi yakalayabilirsin. Tabii değerlerini karşılaştırmak gerek ve o benim pek hakim olduğum bir konu değil.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

Gibi...

ooo dedim gitar bağlayınca cızırtı yapıyo ses kartından dolayı, bundan alıyım da rahat ediyim, sonra fiyata bi baktım 400tl abov

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

Hocam tercihine göre bu zımbırtılarla home stüdyo bile kurarsın. (Tercihine göre binlerce liraya bile usb ses kartı alabilirsin) Tabii ki iş maddiyata bakıyor ancak 20-30 liralık usb ses kartlarıyla da, onboard ses kartıyla aynı veya daha yüsek bir kaliteyi yakalayabilirsin. Tabii değerlerini karşılaştırmak gerek ve o benim pek hakim olduğum bir konu değil.

Benim için çok fazla kaliteli olmasına gerek yok. Kullandığım ses sistemi de o kadar kaliteli bir şey değil. Onboard performansını versin benim için kâfi.

Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 10