folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bu Tarifede Bir Saçmalık Mı Var Yoksa Ben Mi Farklı Algılıyorum...

Bu Tarifede Bir Saçmalık Mı Var Yoksa Ben Mi Farklı Algılıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/cepten_netpaket.shtml?pagemenu=paketler.internet.ceptennetpaket 

Faturasız hatlar için kısmını inceleyin

tarifeye baktığımda aylık pakete özellikle 250mb ı 15 tl iken 1 gb ı 9 tl bir saçmalık yokmu bunda ??

haftalığı 1 gb 19 tl aylığı 9 tl :):)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Alıştık artık bu saçmalıklara 1GB günlükde 9 TL 1GB aylıkta 9 TL :D Neden ? Adamlar kullanım oranına göre fiyat dağılımı yapmışlar 1 ay içinde 1 kere paket kullanımı yapıldığından 1 ay içinde 1GB kotayı geçmem diyorsan iyi sonuçta 1 GB ı haftaya bölersen daha rahat bir internet kullanımı olur . Bunu göz önünde bulundurdukları için haftalık ondan pahalı . Aşşagısında kota aşım ücretleri yazıyor. Kısaca piçlik yapmışlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

her ne olursa olsun bunda bir saçmalık var

1 günlük 9 tl yav adam gerizekalımı 1 gün için 9 tl versin aylık alır aynı ücret daha iyi kota aşım ücreti fazla ondna böyle bir şey yapmışlar aşan kotadan geçirecekler diyecğeim ama kota aşım ücretide çok normal üstelik faturasız hat yani adam her türlüde haberdar olur

faturalı olsa geçir geçirebildiğin kadar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam yanlış olmasında adamlar yanlış yazmış "9" değişl "29" olacak.. :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Yav hoca avea sıkıntılı sürekli hat olduğu  halde  ulaşılamıyor  felan ne bilim  bi sürü b-k püsürü  var

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Valla hocam avea daydım sırf cepten net için vodafone geçtim ayda 7.90 a yıkılana kadar sınırsız internettt :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 ay kullandım 20 tl kontor aldım lan bi baktım 11 tl kalmış. otomatik 9 tl nete kesit amk. otomatik istemediğin halde otomatiğe bağlıyor şeyini şey ettiklerim. vodafone geçicem yada yeni bi hat alacağım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla hocam avea daydım sırf cepten net için vodafone geçtim ayda 7.90 a yıkılana kadar sınırsız internettt :)

o kampanya hala varmı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Var hocamm evet ama ben faturalı kullanıyorum kontorluda sstem nasıl bilmem bağlantısı da avea ya göre güzell

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı:

Var hocamm evet ama ben faturalı kullanıyorum kontorluda sstem nasıl bilmem bağlantısı da avea ya göre güzell

su an kontorlu vodafone hattimdan yaziyorum :-)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Saçmalık yok çünkü:
    Aylık yaptığın zaman 1gb bittiği zaman bile yenisini alamazsın. Yani 1 ay bitmesini bekleyeceksin ve 1gb bölü 30gün olacak.
    Ama haftalık olduğu zaman hafta bittiğinde tarifen kullansan da kullanmasan da biter ve yenileme yapabilirsin. 1gb/7gün olacak.  Yani bi günlük 1gb var bi de aylık 1 gb var. Senin o 1gb yi günlük tazelemen var bir de bir ayın bitmesini mal mal beklemen var.

Ayrıca dediklerimin doğruluğu tartışılır sadece olağandan söz ediyorum ama büyük ihtimal de öyledir. Kısacası sen paket süresine o farkı veriyorsun. Bence tarifede saçmalık yok. 

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1488 Toplam Mesaj: 11