Bu Tarifede Bir Saçmalık Mı Var Yoksa Ben Mi Farklı Algılıyorum...
-
Faturasız hatlar için kısmını inceleyin
tarifeye baktığımda aylık pakete özellikle 250mb ı 15 tl iken 1 gb ı 9 tl bir saçmalık yokmu bunda ??
haftalığı 1 gb 19 tl aylığı 9 tl :):) -
Alıştık artık bu saçmalıklara 1GB günlükde 9 TL 1GB aylıkta 9 TL :D Neden ? Adamlar kullanım oranına göre fiyat dağılımı yapmışlar 1 ay içinde 1 kere paket kullanımı yapıldığından 1 ay içinde 1GB kotayı geçmem diyorsan iyi sonuçta 1 GB ı haftaya bölersen daha rahat bir internet kullanımı olur . Bunu göz önünde bulundurdukları için haftalık ondan pahalı . Aşşagısında kota aşım ücretleri yazıyor. Kısaca piçlik yapmışlar.
-
her ne olursa olsun bunda bir saçmalık var
1 günlük 9 tl yav adam gerizekalımı 1 gün için 9 tl versin aylık alır aynı ücret daha iyi kota aşım ücreti fazla ondna böyle bir şey yapmışlar aşan kotadan geçirecekler diyecğeim ama kota aşım ücretide çok normal üstelik faturasız hat yani adam her türlüde haberdar olurfaturalı olsa geçir geçirebildiğin kadar
-
hocam yanlış olmasında adamlar yanlış yazmış "9" değişl "29" olacak.. :D
-
Yav hoca avea sıkıntılı sürekli hat olduğu halde ulaşılamıyor felan ne bilim bi sürü b-k püsürü var
-
Valla hocam avea daydım sırf cepten net için vodafone geçtim ayda 7.90 a yıkılana kadar sınırsız internettt :)
-
2 ay kullandım 20 tl kontor aldım lan bi baktım 11 tl kalmış. otomatik 9 tl nete kesit amk. otomatik istemediğin halde otomatiğe bağlıyor şeyini şey ettiklerim. vodafone geçicem yada yeni bi hat alacağım.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Valla hocam avea daydım sırf cepten net için vodafone geçtim ayda 7.90 a yıkılana kadar sınırsız internettt :)
o kampanya hala varmı ? -
Var hocamm evet ama ben faturalı kullanıyorum kontorluda sstem nasıl bilmem bağlantısı da avea ya göre güzell
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Var hocamm evet ama ben faturalı kullanıyorum kontorluda sstem nasıl bilmem bağlantısı da avea ya göre güzell
su an kontorlu vodafone hattimdan yaziyorum :-) -
Saçmalık yok çünkü:
Aylık yaptığın zaman 1gb bittiği zaman bile yenisini alamazsın. Yani 1 ay bitmesini bekleyeceksin ve 1gb bölü 30gün olacak.
Ama haftalık olduğu zaman hafta bittiğinde tarifen kullansan da kullanmasan da biter ve yenileme yapabilirsin. 1gb/7gün olacak. Yani bi günlük 1gb var bi de aylık 1 gb var. Senin o 1gb yi günlük tazelemen var bir de bir ayın bitmesini mal mal beklemen var.Ayrıca dediklerimin doğruluğu tartışılır sadece olağandan söz ediyorum ama büyük ihtimal de öyledir. Kısacası sen paket süresine o farkı veriyorsun. Bence tarifede saçmalık yok.