Bu Tasarim Nasil Yapilir.
-

arkadaslar gg de gördüm adamlar güzel bir yazi yazmiş bu sekilde yazilari nasil yazabilirim. yöneticiler reklam kısımlarini kapatirsa sevinirim hiç bir reklam amacim yoktur.
-
yazıyı derken ?
Photoshop kullanılarak yazılmış.
ama sormak istediğiniz GG ye ekleme sanırım ?
yoksa normal jpeg resim yani.
-
yok kardesim bu şekilde güzel görünümlü yazilar yazmak istiyorum.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------
yok kardesim bu şekilde güzel görünümlü yazilar yazmak istiyorum.
-----------------------------adobe photoshop :)
yazı yazmayıp konuşturursun bile.
-
tsk kardesim
-
Hatta arkada gradient tool a yalandan bi efekt vermiş yuvarlak olarak :)
-
web 2.0 ı araştır.
-
KAYA D.T.M yazısına beyaz stroke vermiş blending optionstan ve yazıyı renklendirmiş. o ortadaki çizgiyi line tool ile çizmiş 4 yada 5 px kalınlıkla sanırım.
en alttaki yazıyı içinde gradentiel tools vermiş yine blending optionstan yapabilirsin yada hazır gradentiel styleları onlarlada yapabilirsin direk yapılmış olanlarıda var yani.ve glow efekti vermiş kırmızımsı genelde gördüğüm bu kadar.
arka plan içinde filter render lighing effects den omni eklemiş resimde gördüklerim bunlar belki unuttuklarım olabilir. photoshop ile yapabilirsin kısacası
-
bak orda yapılanların hepsini yazim sana
ilk önce x-x boyutta resim açılmış beyaz altplan veya transparan
renk paleti gri beyaz ayarlanmış ortası olan gradient tool ile uygulanıp arka plan oluşturulur
yazılar yazılır (efek uygulanan yazılar ayrı yazılır)
üstteki yazının efektleri opacity %100 beyaz renkte outer glow
opacity - gradient overlay yapılmış siyah gri renkte tabi efektler kırmızılara uygulanmamış çünkü denedim bozuluyor
alttaki yazının efektleri size +5 %100 opacity kırmızı outer glow
diğer efekte opacity - gradient overlay yapılmış siyah gri renkte
olay bundan ibaret yazının yazılması 2 3 dk efektin göz kararıylan uygulanması max 10 15 dk
-
KYDM harflerine layer eklemis. Ayrica innerglow da beyaz kullanmiz, degerinide herhalde 2 falan yapmistir.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
KYDM harflerine layer eklemis. Ayrica innerglow da beyaz kullanmiz, degerinide herhalde 2 falan yapmistir.
-----------------------------inner glow yok outer glow var nerdeyse yazının aynısını yazdım :D