folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Tip Paranoyaları Yaşarmıyız Ülkemizde?



Bu Tip Paranoyaları Yaşarmıyız Ülkemizde?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

     

     

    Olay amerika da gerçekleşiyor.amerikada yaşayan türklerden birinin başına gelenlerin anlatıldığı blog.

    Şüpheli durumuna dusmek

    KİMDEN:
    KİME:
    23 Ağustos 2012 7:00 Perşembe

    Merhaba,

    Bugun yasadigim bir olay ile ilgili danışmak istediğim bir durum var. Bilgisayarımı satmak için craigsliste ilan vermiştim, biri satın almak için benimle irtibata gecti. Telefon ile mesajlaşarak aksam üstü yakındaki bir starbucksta buluşmaya karar verdik. İs cikisi kullandigim araba modelini ve biraz geç kalacağımı söyleyen bir mesaj attım, karşılığında "Gold polo im there in 2" mesajini attı. Buluşma yerine vardığımda, oraya vardigimi ve dışarıda arabanın icinde oldugumu söyledim, ve bir süre daha arabanın yanında bekledikten sonra kendisinin hala orada olup olmadıgını soran bı mesaj daha attım fakat cevap gelmedi. Bı süre daha arabanın yanında bekledim. Gold Polo'nun araba modeli olduğunu dusunerekten etrafta benzer bı araba varmı diye bakındim. Çok geçmeden etrafımda dört polis memuru ve bir devriye arabası belirdi. Yanıma yaklasip orda bulunma sebebimi ve craigslistten birine bilgisayar satışı için orda olup olmadığımı ve niye starbucksa girmediğimi sordu. Bende kendisini dışarıda göremeyince beni beklemeyip gittiğini düşündüğümden dışarıda durduğumu söyledim. Memur satmak istediğim laptopun sahibi olup olmadigini sorup çalınti olup olmadığına bakmak istegini söyledi. Laptopun ilk sahibi oldugumu ve gerekirse faturası ile kanitlayabilecegimi söyledim, poliste zaten çalınti olması ile ilgili birşeyi bulamadı. Kendilerine yardımcı olmak için id'me bakabileceklerini bugüne kadar hiçbir suc ve ceza almadığım belirttikten sonra kimliğimi verdim. Ordanda temiz ciktinca polisler söylediklerime inandı ve benimle buluşacak olan kisinin içeride olduğunu fakat ben içeri girmeyince polisi aradığını ve kendisini soymaya niyetim oldugundan şüphelendiği için polise haber verdigini söylediler. Özür dileyip diğer kisiyi çağırdılar. O kiside olayın böyle geliştiği için üzgün olduğunu, ve yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. 
     
    Merak ettigim bu tarz bir durumda yapılabilecek birşey varmidir?
     
    Teşekkürler
    SB

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Eylül/2003
    Erkek

    edit :D

    Peroksit tarafından 25/Ağu/12 21:01 tarihinde düzenlenmiştir

    http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    üniversitede ilk günümde ülkücü bi büyüğüm (sadece yaşça büyüğüm, yoksa büyüğüm değil) biri hakkında beni uyardı. bu adam pkknın burdaki birinci adamıdır dedi. ikinci günümde yurtta oda arkadaşım beni bi yere çağırdı. dedi ki fakir çocuklara ücretsiz özel ders veren bi derneğimiz var gelmek ister misin? derneğin adını bile sormadan olur dedim. gittik, kimse yoktu. ufak bi çocukla annesi geldi. ilkokul bilmem kaç. dediler istersen ilk denemeni yap, şu çocuğa sen bi ders ver bakalım yapabilecek misin. tamam dedim 1.5 saat matematik anlattım problem çözdüm. böyle bi mutlu oldum hevesim geldi.

    biraz daha oturalım dernekte derken birer birer gelmeye başladı genç üyeler. sebebini anlamadığım şekilde herkes benimle fazlaca ilgilendi. özellikle kızlar, zorla yakınlaşmaya çalışıyordu ben başımdan savsam bile umursamıyorlardı. erkekler sanki akrabam gibi davranıyordu. kıllandım tabi.

    neyse saat biraz daha ilerledi, akşam büyük bi masanın etrafına oturduk. konuşuyolar "bu küçükler sistemin çocukları, beyinleri yıkanmış. onlara ders anlatırken nasıl özgürleştireceğimizi de hesap etmeliyiz..." falan filan. işte o akşam daha dün, pkknın o şehirdeki başı olarak söylenen elemanla da tanıştım ben.

    bir daha da o sokaktan bile geçmedim...

     

    sonuca gelirsek, bazen şüphelenmek iyidir. şüphelenmek iyiyse şüphelenilmeyi de kaldırabilmek gerekir. zaten temiz adamın zoruna gitmek sorgulanmak.

    Prometheus tarafından 25/Ağu/12 21:13 tarihinde düzenlenmiştir

    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    Polisler fena çalışıyor yahu adamlar en püften sebeplere bıle anında en az 4-5 polıs arabası ıle gelıyorlar 


    ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    16 yasimdaydim istanbula geleli 4 sene olmus o zamana dek ulkuculerin turklerin ataturk vs vs.. ne derece karsi ve kotu olduklari anlatildi hep  ozellikle ulkuculer kesiyorlar biciyorlar fasitler kurt dusmani uzun uzadiya zemzemleyip damlattilar hep..

    bi gun biriktirdigim haftaliktan kalan harclikla hepsini bi kolyeye yatirdim "hilal bozkurt" gittim ulku ocagina o gune dek anlatilanlar birbir beynimde zonklanarak kapida 10 dk durup dusundukten sonra butun korkularimin duvarini yikarak sanki o kapi cehenneme acilacak dusuncesi ile basip donusu olmayan bi belaya adim attigimi sandim..

    iceri girdim kan ter icinde kalmis korkudan oturup bi kac agabiler oturuyor sohbet ediyorlardi tanisma fasli derken..

    abi dedim ben kurdum bana ulkuculer turkler turkiye ataturk vs vs boyle anlatildi merak ettim geldim..

    gulmediler bile terslemedilerde.. birbir anlatilar kanim isindi ilk gundu ama sanki bi tarih okumusum kadar anladim.

    hicbirsey disardan goruldugu gibi olmadigi\..

    suphe olsada olmasada merak olsada olmasada..

    bi odanin icinde ne oldugunu ogrenmek icin o kolu cevirip iceri uzanmak gerek bazen pahasi ne olursa olsun..

    edit: o kolye halen durur gururla...ama o eski abiler yok:((( olanlar ya sustu yada susturuldu sustugumuz gibi:((


    Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 5