folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Tür Resimleri Nereden Bulabilirim!

Bu Tür Resimleri Nereden Bulabilirim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bu Tür Resimleri Nereden Bulabilirim Büyük Boyutlarını, Yani Bi Kadın Boydan Resmi Olacak Vede Elinde Bu Alttakiler Gibi Maket Ev Resmi Tutacak Arka Fon Olmuyacak Yani Resimde ,Ama Kadın Tam Boydan Görünecek, Bi Site Felan Varmı Bulmak İçin Yada Yardım Edebilecek Birisi Olursa Çok Makbule Geçer : (

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

e bulmuşun işte, 

http://www.istockphoto.com/    olmadı diyosan buraya bak ufak bir meblağ karşılığında istediğin temalı HD resimler alabilyorsun

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

e bulmuşun işte, 

http://www.istockphoto.com/    olmadı diyosan buraya bak ufak bir meblağ karşılığında istediğin temalı HD resimler alabilyorsun

böyle bi cvp geleceğini biliyodum : ) , ama belirttim yazdığım yazıda , büyüklerini vede tam boydan olan resimleri, bunları emlak sitesinden felan buldum ama büyük lazım vede bu türde olcak, yinede çok teşekkür ederim ben bi bakıyım dediğin siteye.,yardım edebilecek varsada lütfen paylaşsın

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

sxc.hu

en büyük halleri için üyelik gerektiriyo bedava üyelik üstte çıkan resimler parayla ..

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam hepinize, bakıyorum şu anda dediğiniz siteye, daha farklı siteler varsa lütfen paylaşalım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

sxc.hu

en büyük halleri için üyelik gerektiriyo bedava üyelik üstte çıkan resimler parayla ..

site güzelmiş

Parlayan bizi paylar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

http://www.istockphoto.com/   hocam bu siteden üyelik aldımda , 2 tane resim indircem ama ne kadar ödemem lazım , bi yardımcı olurmusunuz

Edit: 74.00$ Diyo 100 liranın üstünde para yapıo aq :S bu ne böyle

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

istediğin şeyi tam olarak anlatırsan ben sana yapabilirim.

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

izzmarit bunu yazdı:

istediğin şeyi tam olarak anlatırsan ben sana yapabilirim.

şimdi istediğim bi kadın boydan olcak yada yarıdan kesilmişte olabilir, alttaki gibi birşey istiyorum yönü duruşu aynı olcak, bide resim yüksek kalite olması lazım çünki araç giydirmede kullanılacak , ya bunu o siteden indircem de nasıl indircem bi yapamadım yada indirmek yerine bunun gibi bişey yapan işte sayın müride gibi birisi çıkarsa çok sevinirim, / bu şekilde resimdekigibi birşey istiyorum ama :/

Toplam Hit: 1724 Toplam Mesaj: 9