Bu Tür Siteler Neden Google Dan Yasaklanmıyor?
-
softwaretopic.informer.com
şu siteyi bileniniz var mı bilmiyorum ama çoğu aramada en üst sıraya çıkıyor açınca da ilgisi olmayan alakasız şeyler gösteriyor.
Bu site neden google dan yasaklanmıyor? -
bende bugune kadar hiç çıkmadı, sorun senin tarayıcında vs bilgisayarında.. malware veya spy gibi bişe yemişin.veya eklentide olabilir. o yüzden o site sende en üstte çıkıyor.
-
Caps ver tıklamadan ve tıkladıktan sonra ne olduğuna dair. yüksek ihtimalle malware yemişşin.
-

Wot yorumları: http://www.mywot.com/en/scorecard/softwaretopic.informer.com?utm_source=addon&utm_content=rw-viewsc
Bilgisayarda virüs yok eminim.
-
SEO ustalarını konuya bekliyoruz..
-
piçler öyle bir sistem yapmışki, sitede aranan her kelimeyi database'e kaydedip sanki gerçekten öyle bir sayfa varmış gibi gösteriyorlar google'a
bir zamanlar aynı tekniği warez sitemde denemiştim 600 tekil olan hitim bir ayda iki üç katına çıkmıştı..
google'a gelince : bu adamların hiti gerçekten çok fazla olduğu için banlamıyordur muhtemelen.
@edit
Bu amnk'mun sitesi hangi programı arasam bende de çıkıyo..Bu spam yaparak çok kısa sürede günlük 50 - 60 K hiti vuran adamlar var. Sitesi 2 aylık ama hiti çok çok fazla olan..
Tabii site sandbox'a düşene kadar adsense'den falan parayı götürüyor bu yöntemlerle..
CEO tarafından 10/Mar/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
az daha bekleyin yeni web teknolojisi gelişiyor,bilgiye erişim artık daha karmaşık algoritmalarla sağlanacak"mış". Google amca indexleme tekniğini değiştirdi diye görmüştüm geçenlerde forumda,bir iki ay içinde veya daha uzun bir süre sonra bu sitede yalan olur gider...