folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bu Ülkenin Komutanın Akıl Sağlığı Bozulursa Aldığı Değer?

Bu Ülkenin Komutanın Akıl Sağlığı Bozulursa Aldığı Değer?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar facede dolaşırken memleketimde yaşayan (ELBİSTAN ) birisinin resmini gördüm. Yarın memlekete gidiyorum aklıma geldi paylaşmak istedim bu resimi.

Arkadaşlar resimde elinde ekmek tutan kişinin lakabı KOMUTAN dır. Ben kendimi bildim bileli dedemle ne zaman bu kişiyi görsem elinde yarım ekmekle kıyı-kuytu köşelerde kalır. kışın soğukta yattığını görürdüm içim cızlardı.

Hikayesini ELBİSTAN da herkes bilir. Eskiden Elbistan da komutan olan ( rütbesini bilmiyorum)  amcamızın arkadaşı; gözünün önünde intihar etmiş. Amcamız ölen kişiyi kardeşi ile bir tutarmış.  Gözünün önünde ölmesi onda şok etkisi yaratmış ve öldürüldüğüne inandırmış kendisini.o gün bu gün dür kardeşim öldü diyerekçöpteki kağıt parçalarını yaz-kış demeden pantolonunun, yırtık yeleğinin içine sıkıştırrıp kendini kurşundan sakladığını düşünür.  Çevreden yardım kabul etmez asla. para verirsin atar. ekmek verirsin atar. herkes onunla dalga geçiyor yüreğim sızlıyor. buyrun resmi vereyim...

NOT: Diğer kişi ise eski bir polisin oğlu. para toplar milletten. bali alır, kral şekilde yemek yer.  İkisi hayatta anlaşamazlar ama tek karede görmek nasip oldu bunları. İkisi de tam konuşamaz...

http://resim.heyeti.com/images/736411_126280375681_8115.jpg

http://resim.heyeti.com/images/736411_126280375681_8115.jpg

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hemen hemen her yerleşim birinde böyleleri vardır. Pendikde de onlarca var böyle. Hepsinin bir hikayesi var, şehir efsanaleri anlatılır; yok sevdiği kızı vermemişler, yok çok zenginmiş okumakdan delirmiş, yok çok sevdiği birisi ölmüş yada askerde dayak yemiş delirmiş vs...

En ünlüsü Tanju abimiz; bizzat isimle tanımadığı esnaf yok pendikte:

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

dedem olayı gayet iyi biliyor hocam. kulaktan doğma değil bu çünkü olayın bizzat içinde yaşlılar

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam ben daha geçen yaz bi abiyle tanıştım. Adam Uzman Çavuşmuş askerde akıl sağlığını kaybetmiş :/ adamı bi görseniz harbiden kıyamazsınız yüzüne bakmaya sarışın uzun boylu harbi karizma adam. Tanıştım işte Ahmet dedi komutanlar subaylar beni çok ezdiler dedi. Sonunda ya birini öldürcektim yada kendimi istifa etttim dedi. KArım çocuklarım vardı bu defa onlara sardım onları öldürcektim. KArımdan da çocuklarımdan da ayrıldım dedi. Şimdi halime bak diyor. GEliyorum burda bi bardak çay içiyorum sohbet ediyorum başkada bişi edemiyorum dedi ağıt boğazıma düğümlendi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hemen hemen her yerleşim birinde böyleleri vardır. Pendikde de onlarca var böyle. Hepsinin bir hikayesi var, şehir efsanaleri anlatılır; yok sevdiği kızı vermemişler, yok çok zenginmiş okumakdan delirmiş, yok çok sevdiği birisi ölmüş yada askerde dayak yemiş delirmiş vs...

En ünlüsü Tanju abimiz; bizzat isimle tanımadığı esnaf yok pendikte:

-----------------------------
    tanju abiyi tanımayan  Pendikli yoktur (çarşı ve çevresi ) 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 5