folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bu Ürünü Türkiye De Bulabilirmiyim

Bu Ürünü Türkiye De Bulabilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

http://www.lightinthebox.com/Third-Hiphone-N2-Dual-Card-Quad-Band-Dual-Camera-JAVA-WIFI-TV-Function-Flat-Touch-Screen-Cell-Phone-White-2GB-TF-Card-SZRW427-_p55985.html 

gittigidiyorda ve diger sitelerde yok sanırım elden bulma samsımda yok bazı müridler yurt dışından getittirip satıyolardı varsa imkanları bunu getittirebilirse 15 20 tane satarım

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bende araya bi soru sıkıştırıyım yabancı satış siteleriyle ilgili mesela amerikan baryamlarında (3 temmuzdur felan) çok indirim oluyomuş,çocuğun biri anlatmıştı kampüste banada real madrid formasını 17$ a aldım, ama 80$üstü alışveriş yapman gerek,yoksa kargo yollanmıyo felan demişti,varmı böyle bir olay eğer varsa hangi amerika bayramlarında ultra indirime giriyo ürünler :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

bende araya bi soru sıkıştırıyım yabancı satış siteleriyle ilgili mesela amerikan baryamlarında (3 temmuzdur felan) çok indirim oluyomuş,çocuğun biri anlatmıştı kampüste banada real madrid formasını 17$ a aldım, ama 80$üstü alışveriş yapman gerek,yoksa kargo yollanmıyo felan demişti,varmı böyle bir olay eğer varsa hangi amerika bayramlarında ultra indirime giriyo ürünler :)

Amerikanin en buyuk indirim / satis yapildigi tarih sukran gununden bir sonraki gundur yani black friday. 25 aralik'a x-mas'a kadar indirimler olur. 80 dolar ustu yapmazsan kargo yollanmiyo diye bisey duymadim ama atiyorum 75 dolar ustu harcama yaparsan kargo bedava olan yerler var.

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Doğubank, tahtakale.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Fincan bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

Amerikanin en buyuk indirim / satis yapildigi tarih sukran gununden bir sonraki gundur yani black friday. 25 aralik'a x-mas'a kadar indirimler olur. 80 dolar ustu yapmazsan kargo yollanmiyo diye bisey duymadim ama atiyorum 75 dolar ustu harcama yaparsan kargo bedava olan yerler var.

çok sağol hocam :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 1264 Toplam Mesaj: 5