folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bu Uyarının Anlamı Nedir?

Bu Uyarının Anlamı Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daldal
    daldal's avatar
    Erkek

ücretsiz hosting veren byethost da uzun süredir blog sitem mevcuttu son zamanlarda 2-3 değişiklik yaptıgımda site iptal oluyor 1gün sonra tekrar açılıyor bu uyarıyı alıyorum anlamı nedir?

This account is currently suspended / under review, this can be caused by over using quotas, or breaking the Terms Of Service.

Bu hesap şu anda, kotaların kullanımı veya Hizmet Koşulları kırma üzerinde / inceleme altında bu neden olabilir askıya alınır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l33ts
    l33ts's avatar
    Erkek

yasaklı içerik kullanıyormusun adult vs

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hizmet koşullarına aykırı bişi yapıyorsan veya sistem kaynagını cok kullanıyorsan (kota veya cpu kullanımı gibi) incelemek veya durdurmak için siteyi suspend ediolarmış

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daldal
    daldal's avatar
    Erkek

desteklerine msj yazmıstım.

DAILY CPU LIMIT

Your account exceeded the daily cpu limit and is/was suspended, it resets after 24 hours automatically, resulting in your website being reactivated at this time.
    When your website is reactivated you should check in vista panel / account stats and investigate your scripts to identify why your scripts were using such a high level of CPU power.

wordpress kurulu toplam 8-9 tane yazıyı düzenledim tekrar hata verdi.yasaklı içerik flan sözkonusu değil kişisel blog.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Çok küçük ihtimal trafik 'den dolayı olabilir.+ Sana ayrılan bölümü aşıyor olabilirsin + serverda aşırı cpu kullanımı olabilir otomatik bot ları var zaten serverlarında direk sitene suspend atabilirler teşekkürler. :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

daldal bunu yazdı:
    -----------------------------

desteklerine msj yazmıstım.

DAILY CPU LIMIT

Your account exceeded the daily cpu limit and is/was suspended, it resets after 24 hours automatically, resulting in your website being reactivated at this time.
    When your website is reactivated you should check in vista panel / account stats and investigate your scripts to identify why your scripts were using such a high level of CPU power.

wordpress kurulu toplam 8-9 tane yazıyı düzenledim tekrar hata verdi.yasaklı içerik flan sözkonusu değil kişisel blog.

----------------------------- 

saldırı aldıysan siteye, bandwith ini doldurduğun için kapatmışlardır. Yada bir karışıklık söz konusudur dediğin gibiyse, 

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    daldal
    daldal's avatar
    Erkek

cevap yazan herkese teşekkür ederim

sorunumun kaynağı belli oldu yüksek düzeyde cpu kullanımıymış. wordpress teması-eklentiler-sayaç vsss bunlardan dolayı çok yuksek duzeye cıkıyorlarmıs...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

wp zaten cpu düşmanı.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1263 Toplam Mesaj: 8