Bu Uyarının Anlamı Nedir?
-
ücretsiz hosting veren byethost da uzun süredir blog sitem mevcuttu son zamanlarda 2-3 değişiklik yaptıgımda site iptal oluyor 1gün sonra tekrar açılıyor bu uyarıyı alıyorum anlamı nedir?
This account is currently suspended / under review, this can be caused by over using quotas, or breaking the Terms Of Service.
Bu hesap şu anda, kotaların kullanımı veya Hizmet Koşulları kırma üzerinde / inceleme altında bu neden olabilir askıya alınır. -
yasaklı içerik kullanıyormusun adult vs
-
hizmet koşullarına aykırı bişi yapıyorsan veya sistem kaynagını cok kullanıyorsan (kota veya cpu kullanımı gibi) incelemek veya durdurmak için siteyi suspend ediolarmış
-
desteklerine msj yazmıstım.
DAILY CPU LIMIT
Your account exceeded the daily cpu limit and is/was suspended, it resets after 24 hours automatically, resulting in your website being reactivated at this time.
When your website is reactivated you should check in vista panel / account stats and investigate your scripts to identify why your scripts were using such a high level of CPU power.wordpress kurulu toplam 8-9 tane yazıyı düzenledim tekrar hata verdi.yasaklı içerik flan sözkonusu değil kişisel blog.
-
Çok küçük ihtimal trafik 'den dolayı olabilir.+ Sana ayrılan bölümü aşıyor olabilirsin + serverda aşırı cpu kullanımı olabilir otomatik bot ları var zaten serverlarında direk sitene suspend atabilirler teşekkürler. :D
-
daldal bunu yazdı:
-----------------------------
desteklerine msj yazmıstım.
DAILY CPU LIMIT
Your account exceeded the daily cpu limit and is/was suspended, it resets after 24 hours automatically, resulting in your website being reactivated at this time.
When your website is reactivated you should check in vista panel / account stats and investigate your scripts to identify why your scripts were using such a high level of CPU power.wordpress kurulu toplam 8-9 tane yazıyı düzenledim tekrar hata verdi.yasaklı içerik flan sözkonusu değil kişisel blog.
-----------------------------saldırı aldıysan siteye, bandwith ini doldurduğun için kapatmışlardır. Yada bir karışıklık söz konusudur dediğin gibiyse,
-
cevap yazan herkese teşekkür ederim
sorunumun kaynağı belli oldu yüksek düzeyde cpu kullanımıymış. wordpress teması-eklentiler-sayaç vsss bunlardan dolayı çok yuksek duzeye cıkıyorlarmıs...
-
wp zaten cpu düşmanı.