folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Bu Virüs Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Bu Virüs Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

çok sağlam bi virüs yedim

bilgisayardaki .exe dosyalrını bozuyo dosyaların simgelerinin renkleri karışıyo önce sonra açmak için tıkladığımda dosyaadı.exe.exe diye bi dosya atıo o dosyaya tıklayınca açılıyo C'ye format attım ama düzelmedi D'de çok önemli belgelerim var hem zaten kopyaladığım başka diski takınca o disktekilerde bozuluyo daha önce böyle inatçı bi virüs görmedim

bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yardım etsin çok zor durumdayım

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçmiş olsun öncelikle.. ,

hocam o virüs bana bulasmıstı :D dayanamayıp herseyi göze aldım full format attım.. zamanında nette baktım ama bi bok bulamamıstım :D kasper wardı etkisiz hale getirmişti kasper'i .. nod32'i kurdum sistem dosyalarını silince çöktü :D ee ne yapalım gülünü seven dikenine katlanacak :)

sende cek formatı hocam :)

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

peki bu virüs kendini nasıl saklıyo

exelerin içinemi giriyo yoksa kendi dosyası mı var

bunu şunun için soruyorum bilgisayarda önemli olanlar exeler değil onlar program siler yeniden indiririm ama bana resimler müzikler videolar excel ve word belgeleri lazım sadece exeleri silsem virüs yine barınır mı

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

bi de rarlı dosyalara bişey yapıyomudur acaba?

bilen arkadaşlkar lütfen cevaplamadan geçmeyin

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    aynı cok banada oldu c.d.e dekı butun dosyalarımın yanına exe attı c formatı attım hıc wındowsu kurdum d ve e yı hıc acmadan cd den antı vırusu kurdum bırmıktar dosya kaybettım ama bundaa sukur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    PlatypuS geçmiş olsun 2 ay önce aynen bende kaptım.o Sik kaspersky silemedi.mks 2007 yukledım o cyi biras düzeltti.hemen yedeğimi aldım.sonra nolduysa reset attı.pc çöktü anlıyacagıgın.ama bana asık olan virüsün sonu hdi.exe diye bitiyodu:D  http://www.tamindir.com/program/13850/MKS_2007.htm inndir bakalım. belki işine yarar.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

sonunda format attın pc'ye

external hdd demdeki bütün .exeleri sildim başka bi pcde güvenlimodda nod 32 ile tarattım fujacks.AG diye bi virüs çıktı

sytem volume information un içinde hem de 400 küsür tane  şimdi bi sorun yok yardım eden de etmeyen de sağolsun 

...
Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 7