Bu Virüsü Nasıl Silebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

arkadaslar bı vırus bulastı pc ye bi turlu kurtlumaddım

virusun dosyalarıı

autorun.inf    b.com  boot.exe  mail.exe mail.dll mail.lib system32.exe explorer.exe tanıyan varsa yardım etsın antıviruslerden hangısı sıler link ile beraber verrse cok memnun olurum....

validen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

www.free-av.com dan indir avira antivirüs free editionu

onu kur onunla tarat birde dravula virüs temizleyici die bişi var onu araştır indir, o direk autorunlarıda silio 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Burda rapidshare açılmıyor, başka yerden de upload olayına girmedim hiç. Msn ekle sana bi dosya göndereyim ufak bi şey, o halleder..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

al hacım bununla bir tarat

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70166

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    stigma 64 arkadsıma tesekkuru bırc bilirim saolsun verdıı program virusun anasını belledı tahribat rulllzz

validen
Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 5