Bu Virüsün Adı Ne???
-
cemaat bir tane virüs nasıl korunacağımı falan biliyorum ama bana adı lazım bilen varsa paylaşsın
virüsün belirtileri
virüslü pc ye herhangibir donanım taktığınızda(flaş bellek hafıza kartı vs vs vs) donanım içindeki bütün dosyaları sistem dosyasına dönüştürüyor ve gizliyor normal siz dosyalarınız silindi sanıyorsunuz ama donanım hafızasını kontrol ettiğinizde hala dosyaların yer kapladığını görüyorsunuz.öyle gizli dosya ve klasörleri göster demeyle olmuyor.bilmiyenleri epey zorlar ve hatta virüsten kurtulmak için cihazı biçimlendirirler bile
hadi bakalım söyleyin şimdi bu virüsün adı ne?
-
Şakamı bu ? Bunu yapan kaçtane virüs var biliyomusun yada aynı etkileri yada daha fazlasını yapabilen.
Örnek : Parite A,Parite B,Parite C, Deskrol, daha sayiyimmi ? bu özellikleri yapıpta üstüne sistemi daha bok hale getiren yüzlercesi var..
-
en sağlıklısı antivirüs ile taratarak sonucu almak
-
en sağlıklısı flash disk yazılımları.. veya kaizer killer veya kill auto run :F olmadı ad ware yükle
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Şakamı bu ? Bunu yapan kaçtane virüs var biliyomusun yada aynı etkileri yada daha fazlasını yapabilen.
Örnek : Parite A,Parite B,Parite C, Deskrol, daha sayiyimmi ? bu özellikleri yapıpta üstüne sistemi daha bok hale getiren yüzlercesi var..
-----------------------------
madem öyle sormadım say -
evet evet bu bi şaka :) hocam süperspyware ile bi tarattır o siler..
-
begendik bunu yazdı:
evet evet bu bi şaka :) hocam süperspyware ile bi tarattır o siler..
la ana mesajı okumadan nie dalıyonuz anlamıyom ilk cümleyi oku bari ''cemaat bir tane virüs nasıl korunacağımı falan biliyorum''' ayrıca bu virüs senin cihaza bulaşana kadar haberin oolmuyor bütün dosyaların birden yok olunca kafan dank ediyo antivirüs falan bi halta yaramıyor başlat/çalıştır/cmd ye bi kod yazıyorsun kaybolan bütün dosyaların geri geliyor dosyalrı kurtardıktan sonra ancak antivirüsle müdahele edersin ok.