Bu Yapılan Seçim Suçuna Girmez Mi?
-
arkadaşlar az önce msnde farkettim alttaki reklam bölümünde ismini vermek istemediğim bi partinin reklamı yapılmakta, yüzünü görmek istemediğim biri de paso ordan bana bakmakta, şimdi bugun seçim arefesi dolayısıyla hertürlü reklam,propoganda vs yasak, peki nette serbest mi bu? ya da değilse, nereye ihbar edebilirim? bi bilen varmı?
tbt da siyaset yasaklandı ama sanırım bu konu sorun olmaz gibi geldi bana :|
-
yasakları ysk koyuyor ysk ya şikayet etmek gerekiyor sanırım.
-
seçim suçuna girmiyor
-
osiris hocam kesinlikle emin misin? yani ss falan alsam bişeyi değiştirmezmi? ya da nette başka sitelerde de bulsam reklamları, hepsini link & ss desteğiyle yollasam ysk ya, gene bi işe yaramazmı? :|
-
banner niteliğine giriyo o da poster niteliğine giriyor, dava açsanda posterler sayılmıyor, yani bugün asılamaz ama asılıların çıkartılıcaği diye bir kural yok. Hatta birisi bugün eline kağıt tutuştursada bişi yapamazsın, dava açsan parti bizim her hangi bir kolumuzdan değil diyor. Zaten dava açsan ve düşük ihtimalle kabul görülsede bugün kaldırılamaz, sonrada yalan olur.
http://www.tamindir-depo.com/dosyalar/genel/msn.zip bunu kullanarak alttaki banneri kaldırabilirsin
-
hocam saol, benim amacım bannerı görmemek deil, partinin başına bela açabilmek :) neyse saol paylaştığın bilgiler için.
-
partilerin en büyük belası yarın=)
-
bugün saat 6 ya kadar biliyom
-
bu saaten sonra s.et derim yarın herşey belli olacak