Bu Yasakçı Sansürcü Zihniyetle Nereye Kadar?
-
az önce uzun zamandır kullandığım songbird ile southcast ten müzik dinlemek için bulunduğum girişimlerin başarısız olması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadım. ne yaparsam yapayım bir türlü istasyon listesi gelmiyor, yerine songbirdin bembeyaz sayfası ve menüler. uzun uğraşlar sonucu bir de southcast e bağlaniim dedim browser ile, bir de ne göreyi bizim meşhur telekominikasyon iletişim başkanlığının kırmızı ve büyük puntalarla yazılmış yazısı. çok uzun zamandır dns kullandığım için farketmemiştim bunu hiçbiyerde de duymamıştım meğer southcast yasakmış! dün genel bir temizlik yaparken dns lerde silinmiş meğer sebebi buymuş.
bakalım bu yasaklar ne kadar daha devam edicek ve ne işe yarayacak???
-
abi sen ne diyorsun keşke Türktelkom listelesede hangi siteler kapanmış görsek.Kapanmaları çok saçma olan siteler bile kapandı..Saçmalıktan öte birşey bu.
-
yuh artık yaa bu siteninne zararı varmış hangia kla hizmetle kapatmışlar müzik paylaşımı var birşeymi chat ve radyo sistemi topu topu
http://www.shoutcast.com/ olayabak 2 karar çıkmış üşenmemişler hemde birde hep dikkatimi çekti ankara 11.ceza mahkemesini görüyoruz diğerlerinde böyle şeyler yok fazla
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yuh artık yaa bu siteninne zararı varmış hangia kla hizmetle kapatmışlar müzik paylaşımı var birşeymi chat ve radyo sistemi topu topu
http://www.shoutcast.com/ olayabak 2 karar çıkmış üşenmemişler hemde birde hep dikkatimi çekti ankara 11.ceza mahkemesini görüyoruz diğerlerinde böyle şeyler yok fazla
-----------------------------Hocam ağzınla sölüyorsun.Müzik paylasımı zaten yasak.Tahribat müzik paylaşımından kapatılmadı mı daha önce ?
-
ne saçma bi zihniyet ya insanlar gerçek hayatlarındaki stress ve sıkıntısını sanal alemde birazcık olsun rahatlatmaya çalışıyorlar kendilerini fakat heryer engelli youtube desen ayrı dert adult siteler desen ayrı dert...
-
Beyler adamlara hak vermiyorum ama olayı bide şu şekilde düşünün.Siz 40 yaşında bir adamsınız ve 14 yaşında cocugunuz var siz onun yarısı kadar pc bilmiyorsunuz o yüzden onu teknik olarak engelleyemiyorsunuz.Girme dediğin halde o yine giriyor.Bu durumda genclerin zarar görmemesi için engellenicek tabi ki.Zaten tecrübe ile sabittir.Ulaşabilen rahatca ulaşıyor.
Milyon tane yolu var.
-
müzik paylaşımından kastım radyo sunucusu olarak kullanılanbir sistemdi hem chat hem radyoydu o dinleterek paylaşım yapılıyordu indirme mindirme olayı yok yani tüm radyo ların internet siteleri kapatılmalı ozaman
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------yuh artık yaa bu siteninne zararı varmış hangia kla hizmetle kapatmışlar müzik paylaşımı var birşeymi chat ve radyo sistemi topu topu
-----------------------------Hocam ağzınla sölüyorsun.Müzik paylasımı zaten yasak.Tahribat müzik paylaşımından kapatılmadı mı daha önce ?
-----------------------------
hoca bilgisayara müzik filan indirdiğimiz yok, adamlar internet üzerinden radyo açmış sadece dinliyoruz, her radyodan kayıt yapılabilir, ozaman bütün radyoları kapatalım, olur mu böyle bişey hiç mantıklı mı sence. -
onlar engelliyosa bizde bütün siteleri aktif olarak görmenin en kolay yollarını millete anlatmalıyızki kimse sansürlerden etkilenmesin.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Beyler adamlara hak vermiyorum ama olayı bide şu şekilde düşünün.Siz 40 yaşında bir adamsınız ve 14 yaşında cocugunuz var siz onun yarısı kadar pc bilmiyorsunuz o yüzden onu teknik olarak engelleyemiyorsunuz.Girme dediğin halde o yine giriyor.Bu durumda genclerin zarar görmemesi için engellenicek tabi ki.Zaten tecrübe ile sabittir.Ulaşabilen rahatca ulaşıyor.
Milyon tane yolu var.
-----------------------------14 yaşındaki çocuk kapatılan siteleri çok rahat açıyor.
bence siteleri kapatmak yerine zararlarını adam gibi anlatsınlar.
en azından herşeyin göründüğü gibi olmadığını anlatsınlar oda yeter :)