Bu Yavşaklara Karşı Dikkatli Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://i.imgur.com/X1pRysP.png

İbneler öyle bir sistem kurmuş ki linke tıklarsanız anında abone ediyorlar haftalık 10 lira döşüyorlar boru gibi. Mobil ödeme özelliğim kapalıydı etki yapmadı. Operatörünüzden mobil ödemeyi kapatın bunlara para kaptırmamak için.

mkyb tarafından 28/Haz/15 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://i.imgur.com/X1pRysP.png

İbneler öyle bir sistem kurmuş ki linke tıklarsanız anında abone ediyorlar haftalık 10 lira döşüyorlar boru gibi. Mobil ödeme özelliğim kapalıydı etki yapmadı. Operatörünüzden mobil ödemeyi kapatın bunlara para kaptırmamak için.

Şerefsiz bunlar ya, birde siteye "Bu servis bir IcradanSatinal Ürünüdür" yazmışlar. Tib önüne gelene mobil ödeme izni verirse olacağı bu

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

birde bana hergün arkadaş bul diye sms geliyor :S 

hem akşam geliyor hem sabah geliyor 2 kere.. vay arkadaş..

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

aynen az önce geldi. direk red yazdım ibnelere. 

iyide arkadaş bunlar izin almadan nasıl gönderiyor. bu siktiğim hukuktur anayasadır kanundur nasıl bu ipnelere prim yaptırıcak şekilde açık bırakılıyor. bu kadar gerizekalılık olmaz ya.

adam mesajı gönderiyor bide iptal ettirmek için mesaj gönderiyoz uğraşıyoz. 

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    dertli bunu yazdı

aynen az önce geldi. direk red yazdım ibnelere. 

iyide arkadaş bunlar izin almadan nasıl gönderiyor. bu siktiğim hukuktur anayasadır kanundur nasıl bu ipnelere prim yaptırıcak şekilde açık bırakılıyor. bu kadar gerizekalılık olmaz ya.

adam mesajı gönderiyor bide iptal ettirmek için mesaj gönderiyoz uğraşıyoz. 

Hocam istemiyorum diye mesaj atmana gerek yok. Aboneye reklam göndermeden önce "Size reklam mesajı göndereceğiz kabul ediyorsanız bu mesajı cevaplayın" diye yazmak zorundalar. Abone cevapsız kalırsa reklam mesajı isteğine hayır olarak cevap verdi kabul ediliyor.

Şimdi sen bu totoşları yarın öbür gün şikayet etsen diyecekler ki bu adam bize SMS gönderdi aha tarih ve saat buyrun bakın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bu bildigin düpedüz dolandırıcılık ya bende 10 lira kaybetmiştim 1 keresinde geri alamamıştım sonra dedim ulan bunların taktigin aynısını bunların adıyla savcıya atıcan ama savcı numarası bulmak lazım tabi :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

operatörlerin ibneliğidir. bizi her türlü kayıt altına alıp dinleyip fişleyen ibneler nedense böyle çakalları denetlemiyorlar, yayınladıkları reklamları mesajları kontrol edemiyorlar güya!

söz dönüp dolaşıp aynı yere gelecek ama devletin ibneliğidir. hukuk olmayınca, aslanın olmadığı yerde çakallara gün doğmuştur.

vodafone uluslararası büyük bir firma acaba bu olay ingilterede, almanyada, amerkiada olsaydı ne olurdu ne kadar tazminata mahkum olurdu merak ediyorum.

yurtdışında yaşıyan arkadaşlarda bilgilendiriler herhalde. oradaki operatörlerde de var mıdır böyle çakallıklar?

cann tarafından 28/Haz/15 17:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı

operatörlerin ibneliğidir. bizi her türlü kayıt altına alıp dinleyip fişleyen ibneler nedense böyle çakalları denetlemiyorlar, yayınladıkları reklamları mesajları kontrol edemiyorlar güya!

söz dönüp dolaşıp aynı yere gelecek ama devletin ibneliğidir. hukuk olmayınca, aslanın olmadığı yerde çakallara gün doğmuştur.

vodafone uluslararası büyük bir firma acaba bu olay ingilterede, almanyada, amerkiada olsaydı ne olurdu ne kadar tazminata mahkum olurdu merak ediyorum.

yurtdışında yaşıyan arkadaşlarda bilgilendiriler herhalde. oradaki operatörlerde de var mıdır böyle çakallıklar?

http://www.haberler.com/at-t-ye-100-milyon-dolarlik-ceza-7427297-haberi/

Amerika'nın Turkcell'i bu adamlar. Fakat en ufak hatada gözlerinin yaşına bakmıyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

orosbu çocukları 10 tl mi yemişti benim de. İyi ki daha fazla çekmediler 10 çektiler

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
Toplam Hit: 1236 Toplam Mesaj: 9
sms reklam dolandırıcı