Bu Yavşaklara Karşı Dikkatli Olun
-
http://i.imgur.com/X1pRysP.png
İbneler öyle bir sistem kurmuş ki linke tıklarsanız anında abone ediyorlar haftalık 10 lira döşüyorlar boru gibi. Mobil ödeme özelliğim kapalıydı etki yapmadı. Operatörünüzden mobil ödemeyi kapatın bunlara para kaptırmamak için.
mkyb tarafından 28/Haz/15 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
http://i.imgur.com/X1pRysP.png
İbneler öyle bir sistem kurmuş ki linke tıklarsanız anında abone ediyorlar haftalık 10 lira döşüyorlar boru gibi. Mobil ödeme özelliğim kapalıydı etki yapmadı. Operatörünüzden mobil ödemeyi kapatın bunlara para kaptırmamak için.
Şerefsiz bunlar ya, birde siteye "Bu servis bir IcradanSatinal Ürünüdür" yazmışlar. Tib önüne gelene mobil ödeme izni verirse olacağı bu
-
birde bana hergün arkadaş bul diye sms geliyor :S
hem akşam geliyor hem sabah geliyor 2 kere.. vay arkadaş..
-
aynen az önce geldi. direk red yazdım ibnelere.
iyide arkadaş bunlar izin almadan nasıl gönderiyor. bu siktiğim hukuktur anayasadır kanundur nasıl bu ipnelere prim yaptırıcak şekilde açık bırakılıyor. bu kadar gerizekalılık olmaz ya.
adam mesajı gönderiyor bide iptal ettirmek için mesaj gönderiyoz uğraşıyoz.
-
dertli bunu yazdı
aynen az önce geldi. direk red yazdım ibnelere.
iyide arkadaş bunlar izin almadan nasıl gönderiyor. bu siktiğim hukuktur anayasadır kanundur nasıl bu ipnelere prim yaptırıcak şekilde açık bırakılıyor. bu kadar gerizekalılık olmaz ya.
adam mesajı gönderiyor bide iptal ettirmek için mesaj gönderiyoz uğraşıyoz.
Hocam istemiyorum diye mesaj atmana gerek yok. Aboneye reklam göndermeden önce "Size reklam mesajı göndereceğiz kabul ediyorsanız bu mesajı cevaplayın" diye yazmak zorundalar. Abone cevapsız kalırsa reklam mesajı isteğine hayır olarak cevap verdi kabul ediliyor.
Şimdi sen bu totoşları yarın öbür gün şikayet etsen diyecekler ki bu adam bize SMS gönderdi aha tarih ve saat buyrun bakın.
-
bu bildigin düpedüz dolandırıcılık ya bende 10 lira kaybetmiştim 1 keresinde geri alamamıştım sonra dedim ulan bunların taktigin aynısını bunların adıyla savcıya atıcan ama savcı numarası bulmak lazım tabi :D
-
operatörlerin ibneliğidir. bizi her türlü kayıt altına alıp dinleyip fişleyen ibneler nedense böyle çakalları denetlemiyorlar, yayınladıkları reklamları mesajları kontrol edemiyorlar güya!
söz dönüp dolaşıp aynı yere gelecek ama devletin ibneliğidir. hukuk olmayınca, aslanın olmadığı yerde çakallara gün doğmuştur.
vodafone uluslararası büyük bir firma acaba bu olay ingilterede, almanyada, amerkiada olsaydı ne olurdu ne kadar tazminata mahkum olurdu merak ediyorum.
yurtdışında yaşıyan arkadaşlarda bilgilendiriler herhalde. oradaki operatörlerde de var mıdır böyle çakallıklar?
cann tarafından 28/Haz/15 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
cann bunu yazdı
operatörlerin ibneliğidir. bizi her türlü kayıt altına alıp dinleyip fişleyen ibneler nedense böyle çakalları denetlemiyorlar, yayınladıkları reklamları mesajları kontrol edemiyorlar güya!
söz dönüp dolaşıp aynı yere gelecek ama devletin ibneliğidir. hukuk olmayınca, aslanın olmadığı yerde çakallara gün doğmuştur.
vodafone uluslararası büyük bir firma acaba bu olay ingilterede, almanyada, amerkiada olsaydı ne olurdu ne kadar tazminata mahkum olurdu merak ediyorum.
yurtdışında yaşıyan arkadaşlarda bilgilendiriler herhalde. oradaki operatörlerde de var mıdır böyle çakallıklar?
http://www.haberler.com/at-t-ye-100-milyon-dolarlik-ceza-7427297-haberi/
Amerika'nın Turkcell'i bu adamlar. Fakat en ufak hatada gözlerinin yaşına bakmıyorlar.
-
orosbu çocukları 10 tl mi yemişti benim de. İyi ki daha fazla çekmediler 10 çektiler