Bu Yazıcı Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

merhaba hocalar..

canon un 60-90 liralık  yazıcı, tarayıcı , fotokopi özellikli yazıcısına bi yazıcı kadar fiyat ödeyip kartuş almak artık can sıkıcı hale geldi..

kartuşu pahalı olmayan orta derece ( fiyat aralığı 150-250 ) bi yazıcı tavsiyeniz var mıdır ? 

şuanda bizim için ön plana çıkan yazıcı : 

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

Arkadaşım mürekkep püskürtmeli yazıcılardan uzak dur derim.Bende de var epsonun mürekkebi dolmuyor.hemen bitiyor.ben bu aralar yeni yazıcı almayı düşünüyorum.lazer yazıcı tavsiye ederim.uygun fiyatlı bulursam bende alacam inşallah.Bide daha iyi bilen arkadaşlardan tavsiye alalım bakalım.

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendinden dolumlu üst modelini kullanıyorum, ekonomik bi makine.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MP-230235-VE-YENI-RENKLI-ve-OCP-MUREKKEPLI-1-Sayfa-Renkli-Baski-001-TL,PR-1797.html

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

ben bu bitmeyen kartuş zımbırtısınan aldım, 1000.çıktımı alıyorum biraz fizik biliyorsan çıkan sorunları rahat atlatırsın, yani hava yaptı mesela boru alım kutu sütün hortumunu soktum boya kabının ağzına üfledim taki boya geri kartuşa girene kadar, 150ye aldım kendini çıkardı bile. ki daha mürekkepler yarı bile olmadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

hp 1102 siyah yazıcı. lazer. bi doldurmada rahat 700-750 sayfası var. sorunsuz. yazdır da yazdır. kartuşu 25 liraya dolar.

sınıfımda kullanıp ayrıca 2 sınıfın daha tüm işlerini yapıyorum. 200 liranın altında bulabilirsen hemen al. arada kampanyalarda denk gelir.

direk öneririm.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

hp 1102 siyah yazıcı. lazer. bi doldurmada rahat 700-750 sayfası var. sorunsuz. yazdır da yazdır. kartuşu 25 liraya dolar.

sınıfımda kullanıp ayrıca 2 sınıfın daha tüm işlerini yapıyorum. 200 liranın altında bulabilirsen hemen al. arada kampanyalarda denk gelir.

direk öneririm.

Hocam bende öğretmenim.öğrenci sayım çok.ve haftada 2-3 kez test dağıtıyorum.ben yazıcı aldım ama m.püskürtmeli almıştım.çok pişman oldum.attım bi kenara duruyor öyle.şimdi bende örnek verdiğin gibi bir lazer yazıcı almayı düşünüyorum.bunların kartuşları nerede nasıl doldurulur,dışarda doldurunca bozulma veya kalite düşmesi olurmu. eksileri neler ? biraz bahsedermisin.kararlıyım bugün yarın alacam inşallah.

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

önerileriniz için teşekkürler ancak 

tarayıcı , fotokopi özellikli bi makine arayışındayım hocalar..

cihaz önerirseniz daha sevinirim

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    egitek87 bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

direk öneririm.

Hocam bende öğretmenim.öğrenci sayım çok.ve haftada 2-3 kez test dağıtıyorum.ben yazıcı aldım ama m.püskürtmeli almıştım.çok pişman oldum.attım bi kenara duruyor öyle.şimdi bende örnek verdiğin gibi bir lazer yazıcı almayı düşünüyorum.bunların kartuşları nerede nasıl doldurulur,dışarda doldurunca bozulma veya kalite düşmesi olurmu. eksileri neler ? biraz bahsedermisin.kararlıyım bugün yarın alacam inşallah.

Hp 1102 kartuşunu hemen hemen her yerde doldurtabilirsin dostum. Ancak tabii ki 1-2 denemeden sonra kendine sağlam bi yer bulman gerek. yani kastettiğim, bazı yerler tam dolum yapamıyor ve 450-500 sayfada kalıyorsun. Ben en son dolum yaptırdığım yerden yaklaşık 700 sayfa basım yaptım ki hazır testlerdeki boyalı bölümler kartuşu epey yedikleri halde.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

önerileriniz için teşekkürler ancak 

tarayıcı , fotokopi özellikli bi makine arayışındayım hocalar..

cihaz önerirseniz daha sevinirim

Dostum o zaman kesinlikle ucuz bi cihaz almamalısın. Çok nanemolla olurlar haberin olsun. O tür makinelerden 3-4 tane eskittim, her seferinde de küfür ede ede attım eskisini. Şöyle düşün;

Bi araban var, hem karada, hem denizde ve hem havada gidebiliyor ve fiyatı da çok ucuz. Ne kadar kalite beklersin?

Mantık budur.

Zaten tarayıcın ve yazıcın varsa fotokopiye ihtiyacın yok. Al bi yazıcı, bi de tarayıcı, kagan rahat olsun, uzun süre de kullan.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

ofiste hp laserjet 3055 kullanıyorum. kartuşlarını kartus.com.tr den alıyorum muadil kartuş. dolum fiatına geliyor

Toplam Hit: 1042 Toplam Mesaj: 10