Bu Yazıyı Gördüğüm Bir Rüya"Ya Binaen Yazmıştım...
-
Aynı Daldaydık....Hüzünle gelen şarkının ardın'dan Adın aklıma geliyor.
Aynı Daldaydık.....
Kimi zamanlar şarkılar seni yere göğe sığdıramaz'ken kimi şarkılar'da, vefasızlığının ölçüsüsüz olduğunu kendi aralarında munahazara ediyorlar. Bense Susuyorum. Hakkın'da ne düşündüğümü sorma bana! Zira ikimiz'de Aynı daldaydık. Tamiri olmayan bir düşüşle o koca çınarın gövdesinden düştük aşağiya. Tam ayağa kalkıp,
yaralarımızı sarıp kaldığımız yerden devam etmek varken; Yüreklerimize Ayrılığın acısını tattırdık. Çünki Biliyorduk! çünki biliyorduk'ki; ikimiz'de Mazoşittik Acının tadına varmak istiyorduk. Ama Biliyormusun; Her düşüşüm'de ve tutunamadığım'da seni hatırlıyor, Yüreğimi Bin Yıllık Ateşte Kor olmuş demirlerle dağlıyor, sonrada Kezzap basıyorum Yüreğime Sırf seni unutabilmek, acımı hafifletmek için...
Bilmem.. Sen ne yapıyorsun? Acaba aklına geliyormuyum? Merak Ediyorum; Sende benim gibi zaman, zaman Manik depresife girip yaptıklarından dolayı pişmanlık duymaktamısın? Her nefes alışın'da beni içine çekiyormusun, inadlaşıyormusun nefesini geri vermemek için Ve Ciğerlerin '' BeN '' doluyormuyum? Her sigara içişin'de Aklına geliyormuyum? Ve diyormusun Sigaranı kederle içerken; Ömer'de severdi Sigarayı....
Zaman, Zaman beni yada hayalimi karşına alıp konuşuyormusun? peki ben olmadığım'da; Sigarayı Ellerinden tutmuş, Alev gibi yanan gözlerine bakan bir çift olarak görüyormusun.Hayatı sorguluyor, hatalarının pişmanlığıyla Sigarayla birlikte Kül oluyormusun. Neden Değindimki ben bu sigaraya? Çokmu abarttım bu sigara mevzusunu sanmıyorum Sence?
Sigaraya benziyorsun.Bense üstü kapalı, içi derin bir kuyuya benzeyen Kül Tablasına....
Yanıyorsun, Yanışın Yanışın büyük bir tat, daha önce tadılmamiş bir hoşnutluk ve zevk vererek Hülyalara götürüyor insanı. Önce yanıyorsun, Sonra yokoluyorsun. Geride bıraktıkların'sa; Bir Tutam Kül, Yanık Bir Ciğer ve Kansere Boğduğun Bir insan. Bense Küllerini ilel ebet saklıyorum....Kimsenin yaşayamadıklarını yada hayatta çok nadir insanların tadabileceği bir çok duyguyu tattım. Uzak mesafeler arasında bu yazının, hitap edildiği kişinin tüm sıkıntılarını hissedip, onun sıkıntılarıyla yaşıyordum uzun bir süre konuşmasak bile.... En ilginci ise onun yaşadıklarını bende yaşadım. Gördüğü şeyleri gördüm.... Bu anlatılmaz bir şey inanın çok farklı hislerdi bunlar. Biz bunların aşk olduğunu sandık oysa bunun bize verilen bir ödül olduğunun farkına çok geç zamanda vararak yollarımızı ayırdık.. şuda var; 2 yıldır görüşmüyoruz. Ama hala onun yaşadıklarını yaşıyorum. buna bilimde ne derler bilmem. Ama bildiğim böyle bir şey kimselere nasip olmaz. olursa kıymet biliniz ve Dost kalınız.... yoksa sonunuz bana Döner. bu dert beni kanser etti ve Kanserim.... kendisi bunu bilmediği halde , ölüme yavaş, yavaş yaklaştığım halde bir kaç gün önce telefonumu arayarak şunu söyledi,bense sustum cvb veremedim.... Kansermisin......
Görmüş, yada hissetmiştir.... Bana dair yakınlarıma dair hiç kimseyi tanımaz, bilmez.... neteyse çok nadir giriyorum hastalığımdan dolayı... Belki tam bir edebi dille yazamadım. Sizler hoş görün ve bağışlayın inş... Selam ve dua ile..