Budurrrrrrrrrrrrr
-
/quote PRIVMSG #kanal :DCC SEND "x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
Komutunu kanalın birinde uyguladım önce tüm userları yavaş yavaş düşürdüm (arada bir ben)sonra bot hep giriyor öbür canlı olanlar illallah etti zaten. Botu düşürdüğüm anda kanalı register ladım ve YEMİNLE oldu. Bir deneyin. Haaa Hacklediğim kanalın günde yaklaşık 50 ayrı kullanıcısı vardı... -
iyi biseymi:)emmi yaw Bi arsive göz atsan? :)Bu 4 ay önce ciktiytida :)
-
ne alaka abim????
-
ondan kurtulmanın yoluda var kanal +e ise yada komutu var veririm sana bidahada olmaz saygılar..
-
yahu bi askere ghittik gittiğim gün ne yazlılmışsa bu günde aynısı yazılıyor ne ayak ?
-
ayhanın dediği gibi bu yöntem 4 aylık bişey sende kendin bulmuşsun gibi gelmiş buraya budurrr yazıyosun götten bi tane kodu ezberleyip hep aynı yöntemi kullanarak milleti düşürmenin neresi "BUDURRR R" ??
he kanalı register etmişsin felan filan bizene kardeşim 50 kişide lafmı yani lütfen bence tahribatta boy gösterileri yapmayın (heleki boyunuz küçükse :)

Toplam Hit: 14608 Toplam Mesaj: 6